Luontaistuotteet.com

Antioksidantit ja rasvahapot tärkeitä myös kotieläimille

Koirien ja kissojen ruoka on kyllä laadukasta, mikäli ostaa laadukasta ruokaa. Ruokakaupoista saatava edullinen täysrehu ei kuitenkaan ole kovin ravinnepitoista, joten niillä syötetty kotieläin kärsii varmasti monenlaisista suojaravintoainepuutoksista. Vitamiineilla ja antioksidanteilla voidaan hoitaa myös vaikeita tulehdustiloja kuten atopiaa.

Eläimet tarvitsevat kaikkia suojaravintoaineita siinä missä ihminenkin. Kun ihmisen ravinto on prosessien, ilmansaasteiden, maaperän köyhtymisen ja tehoviljelyn vuoksi köyhtynyt, samoin on käynyt myös eläinten ravinnolle. Lisäksi kotieläimille on ruokakaupoissa saatavilla halpaa hiilihydraattipitoista mutta erittäin ravinneköyhää ruokaa, jota moni myös syöttää lemmikeilleen. Täten myös koirat potevat monenlaisista puutoksista, jotka näkyvät lisääntyneinä sairauksina, kuten diabeteksena, atopiana, allergioina.

Vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot koirille

Koirat tarvitsevat pennusta lähtien tärkeitä rasvoja ja vitamiineja, joita niille voi olla hankala saada annettua kaikki ruuassa. Köyhissä kuivanapuissa niitä kaikkia ei ole, toisaalta taas itse valmistettu kotiruoka tai raakaruoka täytyy olla erittäin huolellisesti valmistettu, jotta se sisältää kaiken tarvittavan. 

Ravintoöljy on helppo tapa saada lemmikille menemään tärkeät ravintoaineet. Nutrolin ravintoöljyjä on tarjolla erilaisina eri-ikäisille koirille, pennulle pennun tarpeisiin, aikuiselle aktiiviseen elämään sekä iän vaivaamalle seniorille omansa. Ravintoöljy sisältää erikoiskalaöljyä, auringonkukkaöljyä, pellavaöljyä, luonnollista E-vitamiinia, luonnollisia antioksidantteja aina siinä suhteessa mitä minkäkin ikäinen koira niitä tarvitsee. Nutrolinin on todettu esimerkiksi tehokkaasti ja nopeasti helpottavan vanhan koiran nivelvaivoja.

Koirien ja kissojen vaikeisiin iho-ongelmiin, kuten atopiaan ja allergisiin reaktioihin, tehokas aine on vitamiineja ja hivenaineita sisältävä Megaderm-öljy.

Luontaistuotteet käyttäytymiseen

Koirien ja kissojen käyttäytymishäiriöitä ja stressaavaa tai yliaktiivista olemusta voi rauhoittaa vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohapoja sisältävällä Serene-UM -tuotteilla. Tabletit annetaan sellaisenaan tai sekoitetaan ruokaan kokonaisina tai murskattuna. Serene-UM tuotteita käytetään yleensä kuurina stressaavissa elämäntilanteissa tai hetkellisesti rauhoittamaan esimerkiksi ukkosella tai uutena vuotena. 

Serene-UM tuotteita on myös kissoille. Kissoille sitä annetaan esimerkiksi silloin, kun kissa joutuu hoitoon kissahoitolaan. Valmisteen annostelu aloitetaan jo muutamaa päivää aiemmin ja sitä jatketaan koko vierailun ajan. 

Siirry alkuun