Luontaistuotteet.com

Viherjauheilla vastustuskykyä ja virkeyttä

Erilaiset vihertuotteet ovat superfoodien superfoodia, sillä niissä on erittäin tiiviissä muodossa täysin luonnollisia luonnon omia monivitamiineja ja mineraaleja. Viherjauheet ja vihertuotteet ovat sekoituksia, joissa määasiallisena ainesosana on yleensä luonnon monipuolisin vitamiinien lähde spirulina merilevä.

Lisäämällä viherjauheita päivittäiseen ruokavalioon esimerkiksi sujauttamalla teelusikallinen aamiaissmoothieen, saat helposti ja luonnollisesti päivittäisen annoksen erilaisia luonnon omia vitamiineja ja kivennäisaineita. Vihertuotteita on myös puristeina, tabletteina, mikäli tällaisen muistaa paremmin ottaa.

Vihertuotteet lisäävät yleisesti virkeyttä ja hyvinvointia, vastustuskykyä sekä suorituskykyä.

Spirulina luonnon oma monivitamiini

Spirulina on pienenpieni levä, jota viljellään tällä hetkellä luonnonmukaisesti ravintotietoisten ruokapöytään. Spirulinalevä sisältää runsaasti proteiinia sekä vitamiineja, joista erityisesti B-vitamiinia ja beetakaroteenia sekä kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa, kaliumia, sinkkiä ja mangaania.

Vihertuotteissa spirulina on yleensä pääasiallinen ainesosa. Lisäksi esimekiksi Leader Natural, Foodsin, Green mix sisältää klorellaa, ohran- ja vehnänorasta. Renee Voltairen Supefood Green mix sisältää puolestaan minttua spirulinan ja venhänoraan lisäksi.

Nokkonen on joka pihan oma superviheriäinen

Vihertuotteissa on myös villiä nokkosta jauheena. Nokkonen on joka pihan oma superyrtti, jota on helppo saksia joka päiväiseen ruokaan tuoreeltaan. Toisaalta kaupungissa nokkosta ei ole niin helposti saatavilla, joten voi olla kätevämpi lisätä sitä valmiina jauheena. Nokkosessa on erittäin monipuolisesti erilaisia kivennäis- ja hivenaineita, erityisesti rautaa. Siinä on rautaa moninkertaisesti esimerkiksi superruokana pidettyyn pinaattiin verrattuna.

Nokkonen on erinomainen mauste ruuassa ja sitä voi lisätä hauteisiin, jalkakylpyyn tai vaikka tukanpesuveteen. 

Viherjauheiden käyttö

Viherjauheita kannattaa alkaa käyttää vähitellen. Puolikkaasta teelusikallisesta kannattaa lähteä liikkeelle ja lisätä määrää vähitellen yhteen tai kahteen teelusikalliseen päivässä. Liiallisesta käytöstä voi saada vatsaoireita.

Siirry alkuun