Luontaistuotteet.com
Vetegräsfrö EKO 600 gr
6,50€
Wheatgrass Powder 100 gr, Superfruit
11,90€
Vetegräs Eko 150 gr, holistic
16,89€
CocoVi Luomu Vehnänorasjauhe
14,90€
Vetegräs NZ EKO 200 gr
19,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
CocoVi
Superfruit
Holistic
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Vehnänoras

5 tuotetta 2 kaupasta

Vehnänoras puhdistaa kehon luonnollisesti

Vehnänoras on tasapainoinen ja ekologinen ravintolisä sellaiselle, joka arvostaa luonnollista, puhdasta ja kotimaista superfoodia. Vuonna 2014 vehnänoras valittiin Suomen Terveystuotakauppiaiden Liiton toimesta vuoden rohtokasviksi.

Vehnänoras sisältää runsaasti A-vitamiinin esiastetta, beetakaroteenia, foolihappoa, aminohappoja ja klorofylliä. Vehnänoras tasapainottaa tehokkaasti elimistön happamuutta ja sopii erinomaisesti erilaisiin puhdistuskuureihin sen piristävän ja tasapainottavan vaikutuksen ansiosta.

Vehnänoras on kätevä napata jauheena

Vehnänorasjauhe on vehnän siemenestä kasvatettua orasta, joka on kuivattu ja jauhettu. Se on huikea ravintoainepommi, jossa on peräti 90 eri mineraalia sekä muita elimistölle hyödyllisiä ravinteita kuten aminohappoja, kuten arginiinia. Varsinkin A-, E- ja K- vitamiinien pitoisuudet ovat korkeat. Vehnänoraassa on myös runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä ja lisäksi se sisältää elimistölle hyödyllisiä entsyymejä. Lehtivihreän käyttäminen parantaa yleisterveyttä ja lisää yleistä vireystilaa lähes välittömästi. Klorofylli on lisäksi mitä tehokkain kehon emäksisöijä. Kehon emäksisöinti on ensiarvoisen tärkeää, sillä länsimainen elämäntapa altistaa liialliselle kehon happamuudelle.

Vehnänorasjauheen käyttö kannattaa kuitenkin aloittaa hitaasti, sillä toisinaan sen puhdistava vaikutus elimistössä voi aluksi aiheuttaa pahoinvointia. Jauhetta voi sekoittaa mehuun, smoothieen, puuroon tai muuhun ruokaan. Se sopii hyvin myös ravintorikkaaseen salaatinkastikkeeseen. Vehnänoras on erinomainen raaka-aine vihersmoothieeseen.

Siirry alkuun