Foodin Luomu Kardemummajauhe
9,95€
Terranova Kaura & Kirsikka Super-Blend
30,95€
24 x ProTings, 28 g
75,60€
Foodin Luomu Tahini Vaalea
7,50€
Superfruit Foods Luomu Punajuuripallot Mix
7,50€
Terranova Mustaselja & Oliivinlehti Super Blend
30,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Foodin
Kung Markatta
Leader
Puhdistamo
Renee Voltaire
Superfruit
Urtekram
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Välipalat ja snacksit

27 tuotetta 4 kaupasta

Välipalojen merkitys

Hyvin pitkälti ihmisen hyvinvointi koostuu hyvästä ja terveellisestä ruokavaliosta. Se antaa meille energiaa ja auttaa jaksamaan ja pysymään virkeänä. Aamupala on se tärkein ateria, minkä jälkeen tulevat tietysti lounas ja päivällinen. Ainakin lapsiperheissä kuin myös urheilijoilla ja lähes kaikilla välipala on tärkeä. Terveellisen välipalan nauttiminen lämpimien aterioiden välissä vähentää ylimääräisten herkkujen syömistä ja liian suureksi kasvavaa nälän tunnetta. Jos nälkä kasvaa liian suureksi, turvautuu silloin helposti epäterveellisiin herkkuihin. Välipala on siis hyvä nauttia. 

Nykyisin kaupan hyllyt notkuvat erilaisia välipaloja ja snackseja. Niitä on saatavilla epäterveellisiä jugurtteja, vanukkaita, keksejä, mutta myös terveellisempiä vaihtoehtoja. Tällaisia ovat esimerkiksi terveellisiä raaka-aineita sisältävät välipalapatukat. Ne ovat myös helppoja pitää vaikka laukussa mukana, jos iskee todellinen nälkä ja on saatava vatsan täytettä. 

Esimerkiksi BEAVITA Slim Cookie on terveellinen keksi, jonka voi napata herkun nälkään ilman huonoa omaatuntoa. Se sisältää runsaasti kuituja ja proteiineja. Pulsin Beond Organic Acai Berry Bar puolestaan sisältää terveellistä acaita, vadelmaa sekä taateleita ja mantelia. Lisäksi hyviä välipaloja ovat erilaiset Luomu riisikakut, niitä onkin saatavilla hyvin erilaisia.

Koko perheelle sopiva snacksit ovat esim. tattarikeksit. Renee Voltare tattarikeksit käyvät kaikille. Ne on valmistettu tattarista ja  ne ovat terveellisiä ja helliä vatsalle. Nu3 sekä Hyvinvoinnin tavaratalo myyvät erilaisia välipaloja ja snackseja. Ne on helposti tilattavissa heidän sivuiltaan.

Siirry alkuun