Luontaistuotteet.com

Yrttiuutteista hyvinvointia

Uutteet ovat kovassa nousussa. Niitä käytetään samalla tavalla kuin mausteita. Uute on siis luontaisesta raaka-aineesta kuten yrteistä, lihasta tai kalasta valmistettua nestettä. Uute tehdään kuivaamalla ja jauhamalla sekä sen jälkeen se niin sadotusti sidotaan johonkin nesteeseen kuten öljyyn. Erilaisia uutteita käytetään niin laihduttamisen tukena kuin uniongelmiin ja moniin muihin. Uutteita käytetään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. 

Usein luonnon yrteistä tehdään uutetta, josta sen vaikutus saadaan hyvin ja tehokkaasti. Uutteita lisätään esimerkiksi nesteeseen tippoina. Uutteita on monenlaisia. GSE Korianteriuute joka valmistetaan korianterista. Korianteri on todella vanha ja käytetty mauste.  BEAVITAn vihreä kahviuute kapselit ovat suosittuja painon hallinnassa. Kahviuutekapseleita suosivat myös kuuluisuudet

Jotkut kokee saaneensa apua nukkumiseen yrttiuutteista. Tällainen on esimerkiksi Frantsilan Unilintu -yrttiuute. Se sisältää humalaa, kanervaa ja kissanminttua. Kaikki yrtit ovat luomuja. Tuote suositellaan otettavan ennen nukkumaan menoa 15-20 tippaa veden kanssa. Tuote lupaa rauhoittaa ja auttaa sitä kautta unen laatuun ja nukahtamiseen. Frantisilalta löytyy myös useita eteerisiä öljyjä, joita käytetään hajusteina.

Havupuu-uute vanha kansanlääke

Havupuu-uute on vanha ja paljon käytetty lisä, sillä siinä on selvästi huomattu olevan terveysvaikutteita. Siitä on kokemusten perusteella useampi kokenut saavansa apua erilaisiin sairauksiin ja vaivoihin, jopa syöpiin. Erään tutkimuksen mukaan havupuu-uute voi estää jopa sydän- ja verisuonitautien puhkeamista. Havupuu-uute estää elimistöä hapettumasta eli sillä on antioksidatiivisia vaikutuksia.Havupuu-uute onkin suomalainen vanha kansanlääke. Puhdistamo Havupuu-uute on juuri samaista havupuujuomaa. Se on täysin suomalainen.

Siirry alkuun