Luontaistuotteet.com

Smoothien mukana uppoaa myös luontaistuotteet

Smoothien mukana uppoaa myös luontaistuotteet

Smoothie on kätevä syötävä arjessa ja mikä parasta smoothien sekaan voi laittaa vapaasti sitä, mikä maistuu omassa suussa hyvälle. Smoothien joukkoon voi sekoittaa myös tarvittavat luontaistuotteet, jolloin kaikki terveellinen tulee syötyä maukkaassa muodossa. 

Smoothiessa voi yhdistää luonnontuotteet ja purkkituotteet

Smoothie on erinomainen tapa hyödyntää luonnon omaa superfoodia, öljyjä, kuituja sekä vitamiineja ja hivenaineita myös purkista. Hyvä blenderi sekoittaa kaiken juotavaan muotoon ja juoman kanssa voi nauttia vaikkapa mysliä tai tuoreita marjoja. Smoothie on välipalana miellyttävä, koska se ei tee ähkyä, vaan vie nälän ja antaa energiaa juuri sopivasti. Smoothie sopii kaiken ikäisille ja kokoisille ja sitä voi varioida oman mielikuvituksen rajoissa. Smoothieta voi helposti tehdä myös täysin vegaanisena. Smoothien pohjana voi käyttää esimerkiksi rahkaa, jugurttia, vettä tai mehua. Hedelmät ja marjat sopivat myös loistavasti smoothien sekaan. Netistä löytyy valtavasti erilaisia reseptejä, joita voi hyödyntää omassa arjessa. 

Liikkujan smoothien voi höystää proteiinijauheella

Jos harrastaa välillä kovaa liikuntaa, niin smoothie on erinomainen tapa nauttia proteiinilisiä, katso lisää proteiinijauheista. Proteiinijauheita on suunniteltu erikseen antamaan energiaa tai tukemaan palautumista. Lisäksi ruokaisampaan smoothieseen voi lisätä esimerkiksi raakaa kanamunaa. Proteiinijauheita saa ostettua ainakin suklaan ja vaniljan makuisina, joten proteiinismoothien voi muokata makumaailmaltaan itselleen sopivaksi. Heraproteiinijauheet sisältävät maidosta saatua proteiinia, kun taas soijaproteiinissa on kasvikunnan tuotteista paras aminohappokoostumus.


Takaisin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun