Luontaistuotteet.com

Unettomuutta voi hoitaa myös luontaistuotteillaLuontaistuotteet unettomuuteen netistä

Illalla ei ole mukava pyöriä sängyssä tuntikausia unta odotellen. Tällaiset uni- ja nukahtamisvaikeudet ovat erittäin vaivaavia, koska ne häiritsevät päivittäistä toimintaa ja energian tasoa, mielialaa ja tietenkin sitä elintärkeää aikaa yöllä, joka on tarkoitettu lepoon ja kehon uusiutumiseen sekä voimien keräämiseen seuraavan päivän koitoksia varten.

Unettomuuteen ja sen hoitoon on tarjolla monia erilaisia keinoja. Unettomuuteen löytyy kemiallisia lääkkeitä, joitakin auttaa urheilu ja toisia taas saunominen illalla ennen nukkumaanmenoa. Myös luontaistuotteet unettomuuteen ovat keränneet paljon hyviä kokemuksia. Luontaistuotteiden käyttö unettomuuteen onkin kasvattanut suosiotaan, ja tällaisten valmisteiden käyttö on erittäin suositeltavaa.

Luontaistuotteita unettomuuteen löytyy monista eri luontaistuotteita myyvistä liikkeistä, kuten apteekit, luomu-/luontaistuotekaupat sekä netin monen monituiset luontaistuotteita myyvät verkkokaupat. Tällaisista netin verkkokaupoista löytyy luontaistuotteita monilta eri valmistajalta moneen vaivaan, kuten unettomuuteen, mielialan ja energiatason parantamiseen, yleiseen hyvinvointiin ja terveyteen, kauneudenhoitoon ja moneen muuhunkin vaivaan tai sellaisen ennaltaehkäisyyn.

Paras keino unettomuuden hoitoon on varmasti elämäntapojen ja ruokavalion tarkkailu, sekä stressin välttäminen. Väliaikainen unettomuus voi johtua monesta eri syystä, kuten äkillisestä elämäntilanteen muutoksesta (myös positiivinen elämänmuutos voi aiheuttaa unettomuutta), aikaeroon totuttautumisesta tai stressin, sairauden tai runsaan alkoholin käytön seurauksena. Luontaistuotteet ovat hyvä valinta apukeinoksi tällaisen unettomuuden hoitoon. Jos unettomuus on jatkuvaa, on se aina merkki siitä, että elimistössä ei ole kaikki hyvin. Tällöin on luontaistuotteiden käytön rinnalla erittäin tärkeää tarkastella omia elintapoja, ruokailutottumuksia, stressiä ja etenkin sitä mikä laukaisee stressin, kuinka muuttaa omaa käyttäytymistä ja reagointia stressaavissa tilanteissa, ja kuinka kehittää itseään rauhalliseen, elämäniloiseen ja terveelliseen suuntaan.

Luontaistuotteet, joita käytetään unettomuuden hoitoon, toimivat monin eri tavoin ja periaattein. Markkinoiden laajasta valikoimasta löytyy luontaistuotteita ja valmisteita unettomuuteen, jotka muun muassa parantavat unen laatua, tasaavat unirytmiä, helpottavat nukahtamista, rentouttavat lihaksia sekä rauhoittavat ja tasapainottavat mieltä. Unettomuuteen ja sen hoitoon on perinteisesti käytetty erilaisia luonnon rohtoja jo iät ja ajat. Nykyajan luontaistuotteet unettomuuden hoitoon valmistetaan näistä samoista käytössä hyviksi koetuista luonnon omista raaka-aineista. Tällaisia unettomuuteen auttavia luonnon rohtoja ja aminohappoja ovat muun muassa melatoniini, kärsimyskukka, valeriaana eli rohtovirmajuuri, L-tryptofaani sekä erilaiset rauhoittavat yrtit, kuten laventeli, kamomilla ja sitruunamelissa.

Melatoniini on yksi parhaista luontaistuotteista unettomuuteen ja sen hoitoon. Tämän luontaistuotteen vaikutukset perustuvat kehon oman melatoniinin tuotannon lisäämiseen. Melatoniini auttaa nukahtamisessa ja takaa yhtäjaksoisen unen ja hyvän unen laadun aina aamuun asti. Tällaisia melatoniinia sisältäviä ja hyviä kokemuksia saavuttaneita luontaistuotteita ovat muun muassa Puhdas+Caps Melatoniini -kapselit ja Bio-Melatonine Complex.

Näitä luontaistuotteita unettomuuteen voi kätevästi tilata netistä ilman reseptiä. Valeriaanan, eli rohtovirmajuuren toimintaperiaatetta ei tiedetä tarkkaan, mutta valeriaanaa on käytetty jo vuosisatojen ajan rohtona unettomuuteen ja rauhoittumiseen. Valeriaanan käyttö helpottaa nukahtamista ja takaa hyvän, laadukkaan ja pitkän yöunen. Valeriaanaa myydään luontaistuotteena unettomuuteen, ja useimmiten tämä valmiste tulee kapselin muodossa. Luontaistuotekaupoissa on myöskin tarjolla esimerkiksi valeriaanaa sisältävää rauhoittavaa teetä, minkä valmistuksessa on käytetty muita unettomuuteen auttavia luonnollisia raaka-aineita, kuten kamomillaa ja sitruunamelissaa.

  • Luontaistuotteet, yrtit ja rohdot ovat turvallinen apukeino unettomuuteen ja sen hoitoon.
  • Luontaistuotteet unettomuuteen sopivat lieviin univaikeuksiin.
  • Muun muassa netin verkkokaupoista voi ostaa helposti ja ilman reseptiä luontaistuotteita unettomuuteen.
  • Luontaistuotteet ovat hyvä valinta unettomuuden hoitoon, koska niillä ei ole kemikaaleja sisältävien reseptilääkkeiden kaltaisia ikäviä sivuvaikutuksia.
  • Unettomuuden hoidossa käytettyjen luontaistuotteiden toiminta perustuu niiden sisältämien luonnon raaka-aineiden ominaisuuksiin, jotka rauhoittavat kehoa ja mieltä.
Siirry alkuun