Luontaistuotteet.com

Trendikkäät terveysjuomat

Luontaistuotekauppojen pillerit ja kapselit ovat saaneet haastajikseen erilaiset terveysjuomat. Juomat ovatkin ravintolisinä kätevä vaihtoehto, sillä nesteenä useat ravinteet ovat helposti imeytyvässä muodossa. Myöskin vähemmän herkulliset, mutta superterveelliset tuotteet saa helposti alas juoman muodossa. Juomista saa nopeasti hyvän boostin arjen askareisiin. Aamulla kunnon terveysjuomashotti antaa vauhdikkaan alun päivän touhuille.

Terveysjuomat ovat todella tervetullut uutuus markkinoille. Aikaisemmin janon yllättäessä vettä erikoisempaa terveysjuomaa ei ole juuri ollut kaupoista saatavilla virvoitus- ja energiajuomien vallatessa kaiken hyllytilan. Uudet terveysjuomat on terveellisesti virkistäviä ja piristäviä tuotteita, jotka todella ravitsevat kehoa ja mieltä.

Hyödynnä villiyrtit kätevästi juomalla

Terveysjuomavalikoimat laajenevat ja monipuolistuvat jatkuvasti. Niiden avulla esimerkiksi villiyrttien ravinteet saa nopeasti ja kätevästi hydöynnettyä. Vaikkapa nokkosen huipputerveelliset ominaisuudet saa hyödynnettyä kätevästi esimerkiksi Puhdistamon Luomu Nokkosuutteen avulla. Uutetta voi lisätä erilaisiin mehuihin, smoothieisiin tai ruokiin.

Terveysjuomiin lukeutuu nykyään monenlaisia erikoistuotteita, kuten hurmaava kotimaisen Frantsilan Harmonella naisen voimajuoma, joka parantaa hormonaalista epätasapainoa, vähentää kuukautis- ja PMS-oireita tai vaihdevuosien edeltäviä vaivoja sisältämiensä yrtten ja marjojen avulla.

Vältä sairastuminen kotimaisten luonnon antimien avulla

Toisaalta Karin Havupuu-uutejuoma on viehättävä tuote, joka sisältää runsaasti luonnon antioksidantteja. Havupuu-uutejuoma valittiin vuonna 2010 vuoden luontaiselintarvikkeeksi, eikä ihme – sillä on erinomainen elimistöä elvyttävä vaikutus. Havupuu-uutejuoman sisältämät runsaat antioksidanttimäärät estävät vapaiden radikaalien toimintaa, mitä pidetään uusissa tutkimuksissa syynä useiden tautien ja sairauksien puhkeamiseen.

Koivuntuhkajuoma taas on erikoinen tuote, joka tehoaa varsin hyvin suoliston-ongelmiin, happamuuden poistoon ja erilaisiin maha-laukun ongelmiin. Se sisältää yli 60 eri hivenainetta ja mineraaleja, jotka myös vahvistavat yleisterveyttä ja lisäävät vastustuskykyä.

Terveysjuomien joukosta löytyy myös erilaisia yhdistelmäjuomia, kuten punaisista hedelmistä, marjoista ja vihanneksista puristettu Holistic REDS. Tämän avintojuoman ORAC eli antioksidanttien tehokkuusluku on vaikuttava 5200!

Aloe vera on ikivanha rohtokasvi

Aloe vera on maailmalla jo vuosituhansia käytetty rohto. Se on erittäin suosittu kauneudenhoidossa, sillä se hoitaa erinomaisesti ihoa. Sillä myös parannetaan erilaisia haavaumia ja palovammoja. Aloe vera -juoma on eräs parhaista luonnollisista kehon tasapainon palauttajista.

Siirry alkuun