Tumma Kaakaojauhe, FINNMAX
7,99€ 10,99€
Voimaruoka Luomu Raakakaakaojauhe
5,20€ 6,50€
Raakasuklaa valmistuspaketti, leadersportsnutrition
15,99€ 24,90€
Raakasuklaan valmistuspaketti
15,00€
Pana Luomu Raakasuklaa 80
5,95€
CocoVi Kaakaovoi
7,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Big Tree Farms
Biokia
Biona
CocoVi
FINNMAX
Foodin
Govinda
Haganol
Hankintatukku
Leader
Lovechock
Ombar
Puhdistamo
Reformi
Renee Voltaire
Sunspelt
Superfruit
Urtekram
Vitabalans
Voimaruoka
Carbzone
Dream
Leadersportsnutrition
Pulsin
Sunitaluomuhalvat
Vivani
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Suklaat ja makeiset

186 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Näitä herkkuja voi nauttia hyvällä omallatunnolla!

Vähänkään ravintotietoinen välttää keinotekoisesti valmistettuja karkkeja, jotka ovat oikeastaan pelkkää sokeria ja lisäaineita. Koska herkkupäiviä pitää kuitenkin silloin tällöin olla, on olemassa makeita herkutteluvälipaloja, suklaata ja karkkia, joiden ihanan makeasta mausta voi nauttia täysin siemauksin ja niistä voi saada vielä terveysvaikutuksia.

Esimerkiksi suklaa on hyvä esimerkki raaka-aineesta, jossa yhdistyy nautinto ja äärimmäisen monipuolinen ravintosisältö. Suklaapavut ovatkin yksi monipuolisimmmista raaka-aineista maapallolla, sillä ne sisältävät yli 1200 aktiivista ainesosaa ja jopa 10 prosenttia niiden painosta on antioksidantteja! Tämä on moninkertaisesti enemmän kuin vaikkapa supermarja mustikassa! Suklaan hyvät ominaisuudet kuitenkin suurimmalta osin katoavat jo 45 asteen lämpötilassa. Raakasuklaata voi valmistaa myös itse esimerkiksi valmiista raakasuklaa-aineksista, joita on muun muassa merkeillä CocoVi, Hyvä olo ja Voimaruoka. Raakasuklaasta kerrotaan tarkemmin raakasuklaaosiossa.

Halva ja muut luonnon herkut

Herkullisia karkkeja ja välipaloja löytyy kyllä, kun vain viitsii nähdä vaivaa ja katsoa muuallekkin kuin siihen tuttuun hyllyyn kassojen läheisyydessä. Tavallisestakin ruokakaupasta, pähkinähyllystä, löytyy yleensä esimerkiksi halvaa, joka on makea kreikkalainen välipala. Se valmistetaan seesaminsiemenistä, mantelista ja hunajasta, lisäksi siihen saatetaan lisätä vielä erilaisia mausteita, pähkinöitä tai marjoja. Halva sammuttaa makeannälän, mutta samalla ravitsee monipuolisesti, sillä siinä on jopa kolmannes rasvaa, neljäsosa proteiinia ja vain kolmannes hiilihydraatteja. Halva pitää siis hyvin nälkää.

Muita hyviä herkkuja ja välipaloja ovat erilaiset pähkinöistä, siemenistä, marjoista ja hunajasta valmistetut välipalapatukat, joita voi valmistaa itsekin, mutta joita saa nykyään tavallisista ruokakaupoista melko monipuolisesti. Lisäaineilla kuorrutettuja välipalapatukoita on syytä välttää, sillä niitä on saatavilla täysin puhtaista luonnonantimista valmistettuja, ilman lisäaineita.

Lisäaineettomat karkit ja kurkkukaramellit

Täysin lisäaineettomia ja luonnollisia karkkeja on esimerkiksi lakritsit ja salmiakit. Lisäksi esimerkiksi A. Vogelilla on täysin luontaisia kurkkupastilleja, joissa on runsaasti C-vitamiinia sekä erilaisia yrttejä. Nämä menevät herkusta mutta samalla lievittävät karheaa kurkkua.

 

Siirry alkuun