Luontaistuotteet.com

Starttipaketit ja tehodieetit painonpudotukseen

Starttipaketit ja tehodieetit ovat helppo tapa aloittaa painonpudotus. Jos olet päättänyt aloittaa painonpudotuksen ja muuttaa ruokailutottumuksiasi, niin starttipaketeissa on mietitty puolestasi sopivat aineet ja määrät hyvään aloitukseen.  

Starttipaketin käyttö

Starttipaketti sisältää usein ateriankorvikkeita painonpudotuksen ensimmäisille päiville tai viikoille. Ateriankorvikkeita käytettäessä sinun ei tarvitse miettiä mitä syöt, vaan voit syödä korvikkeita suunnitelman mukaisesti. Korvikkeet on helppo lounas myös työpaikalla, joten alku on syömisen puolesta vaivaton. Ateriankorvikkeet on tehty hyvänmakuisiksi ja starttipakettiin on koottu monipuolisesti eri korvikkeita. Startin jälkeen voit ostaa suosikkejasi, jos haluat jatkaa ateriankorvikkeiden syömistä korvataksesi esimerkiksi niillä osan aterioista. Starttipaketin mukana saattaa tulla myös tuotteita, jotka tukevat painonpudotusta, esimerkiksi Omega-3 -kapseleita, jotka edistävät terveyttä ja kropan toimimista.

Osa paketeista sisältää reseptejä, joita voit helposti toteuttaa keventääksesi ruokavaliota alun tehodieetin jälkeen. Ateriankorvikkeet sopivat hyvin dieetin alkuun, mutta kestävän painonpudotuksen kannalta tulee miettiä itselle toteuttamiskelpoinen ruokavalio, jota voi lähteä noudattamaan heti tehodieetin jälkeen. Painonpudotus on iso muutos elämäntavoille, joten myös henkinen hyvinvointi on tärkeää muistaa.

 

Siirry alkuun