Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
CocoVi
Foodin
Superfruit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Poista kaikki suodattimet

Siitepöly

3 tuotetta 2 kaupasta

Siitepöly, maailman ravintorikkain ravintolisä

Maailman vanhimmaksi ravintolisäksi kutsutaan siitepölyä, sillä sitä kerrotaan käyttäneen jo aikanaan intiaaniheimot sekä muutkin maailman alkuasukkaat. Siitepölyn suorastaan virtuoosimaiset ravintoarvot on huomattu ja hyödynnetty jo silloin, ja sitä onkin tutkittu melko pitkään. Kasvien siitepölyä keräävät mehiläiset omille toukilleen ravinnoksi. Ihmiset ovat huomanneet siitepölyn olevan varsinainen ravintopommi, joka sisältää erilaisia entsyymejä ja mineraaleja, joita ihmiset tarvitsevat hyvinvointinsa turvaamiseksi. Siitepölyä sisältäviä ravintolisiä onkin nykyään jos minkälaisia ja niitä käyttävät niin urheilijat kuin muutkin ihmiset.

Yhdestä ravintolisästä kaikki hyödyt

Mehiläisten siitepöly on yleisin siitepölyistä, joita käytetään ravintolisissä. Siitepöly sisältää valkuaisaineita 20%, aminohappoja, hiilihydraatteja, vitamiineja, flavoideja, entsyymejä, kivennäisaineita, antibioottisesti vaikuttavia aineita sekä hormonien tavalla vaikuttavia aineita. Siitepöly onkin luonnon oma tehopakkaus ihmiselle. Superfoodeihin luettavaa siitepölyä voi käyttää esimerkiksi jauheena erilaisten smoothieiden, jugurttien, myslien ja vaikka raakasuklaisen tekemiseen. Siitepölyä voi syödä myös sellaisenaan ravintolisänä, jolloin sitä on hyvä ottaa yksi ruokalusikallinen päivässä. CocoVi mehiläisten siitepöly on tuote, jota voi käyttää juurikin näihin edellä mainittuihin lisänä. Tuotteen käytössä kannattaa olla varovainen aluksi, jos tietää olevansa siitepölylle allerginen, ettei saa voimakkaita oireita. Hyvä aloitusannos on noin 1/2-1 ruokalusikkaa päivässä.

Siitepölyllä lisää lihasmassaa

Yksin iso joukko siitepölyn käyttäjistä ovat urheilijat, sillä siitepöly sisältää runsaasti proteiinia, mikä on välttämätöntä lihasmassan kasvattamiselle. Lisäksi siitepöly sisältää aineita, jotka auttavat hapenottokykyyn sekä parantavat lihaskestävyyttä. Saatavilla on siitepölyjauheiden lisäksi myös siitepölyä kapseleina, kuten Allcura siitepöly kapselit. Kyseiset kapselit sisältävät siitepölyä runsaasti. Yksi kapseli sisältääkin 500 mg liotettua siitepölyä ja suositeltu määrä eli 3kapselia päivässä sisältää jo 1500 mg liotettua siitepölyä. 

Apua erilaisiin vaivoihin luonnosta

Lähes jokaisen haave lienee saada apua kotikonstein ja mahdollisimman edullisesti ja luonnollisesti. Siitepöly tekee sen mahdolliseksi, sillä sitä on olemassa myös juomana. Gelee Royale siitepölyjuoma sisältää useiden muiden hyvien aineiden lisäksi siitepölyä appelsiinimehun joukossa. Juomaa käytetään päivittäin lisäravinteena. Suositeltava annos on yksi juomapullo päivässä. Siitepöly tuotteiita käyttävät myös siitepölyallergikot, reumaatikot kipuihin, eturauhasvaivoihin, kuukautis- ja vaihdevuosivaivoihin, stressin ja masennuksen hoitamiseen, kasvissyöjät, hiusten hyvinvointiin sekä kuntoilijat ja ikääntyneet. Tämä todella ravinteikas tuote tuo hyötyä moneen vaivaan.

Siirry alkuun