Luontaistuotteet.com

Säilykkeet

1 tuote 1 kaupasta

Säilykkeillä lisämakua ruokaan

Säilykkeet voivat tuoda vaihtelua ja uusia makuja ruokaan. Ne ovat käteviä käyttää, sillä niiden säilöntäaika on pitkä ja ne ovat useimmiten heti käyttövalmiita. Erityisen suosittuja nykyisin ovat Luomu säilykkeet. Niitä käytetään niin keittoihin kuin salaatteihin ja mihin vain keksii laittaa. Suosiotaan ovat nostaneet myös erilaiset proteiinia sisältävät säilykkeet, etenkin fitnessurheilijoiden joukossa. Erilaiset pavut ja kikherneet sekä hillot ovat erityisen hyviä ja niillä saa helposti ravintoaineita ruokaan. Luomu säilykkeissä ei ole niin paljon säilöntä ja lisäaineita, vaan on tietyt joita saa niihin lisätä. 

Luomusäilykkeiden tarjonta nousussa

Luomusäilykkeitä on tarjolla yhä enemmän ja juuri sen vuoksi niiden kysyntä on kasvussa. Tällä hetkellä luomu on todella suosittua ja hyvä niin. Onhan se parempi vaihtoehto kuin täyteen säilöntä - ja lisäaineita pumpatut säilykkeet, joiden ravintoarvotkin voivat olla heikot. Luontaistuotekaupat.comista saa erilaisia Luomusäilykkeitä kuten Dr. Goerg Premium Luomu Kookosmaito, joka on varsin mainiota esimerkiksi kanakeittoon. Herkkusuille on puolestaan tarjolla esimerkiksi The Ginger People Inkiväärimarmeladia, jota voi käyttää niin paahtoleipään, jäätelöön kuin ruokiinkin. 

Runsaasti proteiinia ja kuituja sisältävää Kikherne säilykettä voi lisätä niin salaattiin kuin ruokiinkin sellaisenaan. Sillä saa helposti ravintoaineita ruokaan. Chicken Breast Fillet on puolestaan Fitnessurheilijan suosikki, sillä siitä saa nopean, mutta runsasravinteisen ruuan valmistettua nopeasti. Se sisältää kananrintaa, jossa on paljon proteiinia ja se säilyy säilykkeenä pitkään. Tuotetta saa niin maustettuna kuin maustamattomanakin. 

Siirry alkuun