Luontaistuotteet.com

Viimeistele maksimaalinen rasvanpoltto

Rasvanpoltto on sana, jonka kuulee tänä päivänä monen huulilta: suuri osa meistä haluaa laihtua tai kiinteytyä ainakin vähän. Rasvanpoltto on periaatteessa yksinkertainen asia, joka koostuu kolmesta kulmakivestä: ruokavaliosta, liikunnasta ja levosta. Pääroolissa on ruokavalio, jonka tulee olla riittävän runsas, terveellinen, säännöllinen, monipuolinen ja puhdas. Liikuntaa tulee harrastaa monipuolisesti ja sopivasti, ei liikaa. Unen ja levon merkityksen unohtavat aivan liian monet. Kun peruspalikat ovat kunnossa, voi hifistelystä olla rasvanpoltossakin apua.

Burnereista viimeinen silaus rasvanpolttoon

Markkinoiden rasvanpolttotuotevalikoimat ovat nyt suuremmat kuin koskaan. Joukossa on hutien joukossa monia tuotteita, joiden teho on pysyttty tutkimuksissa todistamaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että rasvanpolttajista ei löydy juurikaan apuja, jos rasvanpolton peruspalikat, ravinto, liikunta ja uni, eivät ole kunnossa. Tavoiteltaessa todella timmiä kroppaa voi rasvanpolttajat kuitenkin olla juuri se viimeinen silaus tavoitteeseen pääsemisessä.

Rasvanpolttajiin kuuluvat laihdutusvalmisteet, joiden teho perustuu nälän tunteen hillitsemiseen. Toisaalta valikoimissa on rasvahappojen vapauttajia, kuten CLA. Termogeeniset rasvanpolttajat ovat tulisia mausteita, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

CLA on kuntosaliharrastajien suosikki

CLA on linolihappo, jolla on useissa tutkimuksissa havaittu olevan rasvaa polttavia vaikutuksia. Luonnossa sitä saa liha- ja maitotuotteista, mutta rasvanpolttoa edistävän määrän saa vain ravintolisistä. Esimerkiksi Tonalinin CLA:n rasvanpolttava vaikutus on havaittu jo 200 kliinisessä tutkimuksessa. Eipä ihme, että CLA kuuluu suosituimpiin ravintolisiin kuntosali- ja fitnesspiireissä.

Hio urheilusuoritus ja kunto huippuun L-karnitiinin avulla

L-karnitiini paitsi polttaa rasvaa, niin edistää teryvettä myös muilla tavoin. Kuntosaliharrastajat rakastavat sitä siksikin, että se rasvanpolton lisäksi vähentää kehon rasvaa ja parantaa suorituskykyä.

Vihreä tee on varsinainen supertee

Vihreän teen edulliset vaikutukset painonhallintaan on löydetty jo monissa tutkimuksissa. Myös muiden ominaisuuksiensa ansiosta vihreä tee on varsinainen supertee. Se sisältää paljon katekiineja, kuten EGCG:tä, joka lisää energian kulutusta ja rasvan käyttöä energiaksi.

Termogeeniset rasvanpolttajat stimuloivat aineenvaihduntaa

Rasvanpolttoon edullisia vaikutuksia on myös monilla mausteilla. Etenkin tuliset mausteet stimuloivat rasvanpolttoa lisäämällä kehon lämmöntuotantoa. Mausteita kutsutaankin termogeenisiksi rasvanpolttajiksi. Rasvanpolttoa mausteista parhaiten edistävät chili, inkivääri, kaneli, paprika, cayennepippuri ja muut pippurit. Myös guaranan on havaittu kiihdyttävän aineenvaihduntaa. Niin ikään kofeiinin on huomattu auttavan painonhallinnassa.

Siirry alkuun