Luontaistuotteet.com
Dunderjauhe, 30 annosta, 22 grammaa
12,20€
Bio-Oil 60 ml, cederroth
10,90€
Multivitamin för gravida&ammande 90 tablettia, New Nordic
15,90€
Stretch Mark Massage Oil (Raskausajan hoitoöljy), 100 ml, Weleda
17,76€
Weleda Imetys -pussitee, luomu
8,80€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
New Nordic
Weleda
Cederroth
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Raskaus ja imetys

5 tuotetta 2 kaupasta

Raskauden vaivoihin ja imetyksen helpottamiseen liittyvät tuotteet

Vaikka raskaus ei ole sairaus, raskaanaolevista saattaa usein tuntua hyvinkin sairaalta. Raskauteen liittyy niin monenlaisia vaivoja ja oireita, joiden helpottamiseksi moni raskaanaoleva antaisi mitä vain. Toisalta myös imetyksen alkuajatkaan eivät ole helppoja pakottavien rintojen kanssa. Onneksi on olemassa useita keinoja helpottaa kipuja ja vaivoja.

Raskausajan vaivojen lievitys

Raskausaikana naisen iho on erittäin kovilla. Vatsaa ja rintoja kannattaakin öljytä ja voidella säännöllisesti raskausarpien välttämiseksi. Ihon joustavuutta voi myös yrittää lisätä syömällä tarpeeksi vitamiineja ja antioksidantteja, erityisesti D- ja E-vitamiinit ovat oivia ihon kollageenin kannalta. Mikäli raskausarpia kuitenkin tulee, niitä voi voidetta esimerkiksi Bepancare voiteella.

Raskausaikana ja jo ennen raskautta on erittäin tärkeää huolehtia riittävästä suojaravintoaineiden saamisesta. B-vitamiinit, erityisesti B12 eli foolihappo ja etenkin raskauden alkuvaiheessa aivan ehdoton lisä naiselle. Hyviä valmisteita on esimerkiksi Femibion Raskaus 1 ja 2 -tabletit, jotka sisältävät foolihappoa, Metafolinia, vitamiineja ja jodia. Metafolin on folaatin bioaktiivinen muoto, joka on suoraan elimistön hyödynnettävissä. Valmisteen sisältämä folaatti edistää raskaudenaikaista kudosten kasvua ja normaalia veren muodostumista.

Raskauden aikaista emättimen kuivuutta kannattaa myös hoitaa, sillä kuivuessaan emätin ärtyy ja saattaa olla erittäin kivulias, varsinkin yhdynnässä. Katso emättimen kuivuuden hoitoon liittyvät tuotteet kohdasta emättimen hoito.

Imetyksen ja rintojen arkuuden helpottaminen

Vastasyntyneen vauvan imetys ei aina mene niin kuin Strömsössä. Vauva ei välttämättä saa imettyä kunnolla, imuote on huono, jolloin rinnanpäät rikkoutuvat ja kipeytyvät, pahimmillaan tulehtuvat. Maito pakkaantuu rintoihin, jolloin rintatulehdus saattaa iskeä herkästi. Sammas-sieni vaanii vauvan suuta ja myös äidin rinnanpäätä. Maitoa valuu ja suihkuaa joka paikkaan tai sitten sitä ei tahdo millään tulla.

Nännit ja rinnanpäät ovat erittäin kovilla, vaikka vauva ottaisikin hyvä imuotteen. Siksi niiden rikkoontumista kannattaa ennaltaehkäistä esimerkiksi Lansinoh- lampaanrasvalla, joka on täysin luonnollinen vauvankin imeä. Nännejä voi myös suojata Weledan nännikumeilla. Nännejä voi yrittää manipuloida suuremmiksi Lansinohin rinnankohottajalla.

Pakkaantuneita rintoja voi viilentää ja lämmittää Lansinohin Therapearl lämmitys-viilennystyynyillä. Maitoa voi yrittää saada herumaan Weledan luontaisella rintaöljyllä, jossa on maidon eritystä lisäävää fenkolin ja kuminan öljyä. Ylimääräisen maidonerityksen kanssa pärjää, kun rintoja suoraan liivinsuojilla ja imetyksen aikana käyttää toisessa rinnassa herutuskuppia, joka kerää heruvan maidon talteen. Ylimääräistä maitoa voi myös lypsää talteen rintapumpulla.

Nextcare tukivyöt

Naisen keskivartalon tarvitsee vahvaa tukea sekä juuri ennen synnytystä että synnytyksen jälkeen. Ennen synnytystä suurta vatsaa auttaa kantamaan raskaustukivyö, joka tukee lantiolta ja kannattelee vatsaa alapuolelta.

Synnytyksen jälkeen naisen keskivartalon lihakset ovat aivan väärässä paikassa eikä niihin saa edes kunnolla jännitystä. Keskivartalon tuki on tällöin tärkeää, sillä viikossa lihakset palaavat suurin piirtein entisille paikoilleen ja niiden vähittäisen jumppaamisen voi aloittaa. Nextcare keskivartalon tuki helpottaa oloa synnytyksen jälkeen, nopeuttaa palautumista ja ennaltaehkäisee ummetusta.

Siirry alkuun