Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
ACKD
Allevo
Chained Nutrition
Elexir Pharma
FAST
FINNMAX
Fitfarm
Hankintatukku
Layenberger
Leader
Maxim
Mezina
Muscle Pharm
Muscletech
Naturdiet
New Nordic
Nutrilett
Pharma Nord
Pharmafreak
Puhdistamo
Pvl
Rawbite
Renee Voltaire
Scitecnutrition
Self Omninutrition
Solgar
Sportlifenutrition
Tonalin
Vida
Aptamedica
Beurer
Biotech
Biotechusa
Celsius
Cocoa
Dalblads
Fairing
Fightline
Fitmiss
Friggs
Grenade
Holistic
Ironmaxx
Ledins
Multipower
Mutant
Nanox
Noka
Nutramino
Nutriworks
Nyform
Olimp
Pulsin
Self
Skip
Smartsupps
Sportlife
Starnutrition
Sunwarrior
Tropical
Twinlab
Valmarin
Weider
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Laihdutus

349 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Luontaisuotteet laihduttajan tukena

Laihdutuksessa on ennen kaikkea kyse ruokavaliosta. Ruokavalion merkitys laihduttamisessa on jopa 80 %, kun liikunnan osuus jää  20 % :iin. Pysyviä tuloksia hankitaan ainoastaan elämäntapamuutoksissa, joita laihdutusvalmisteet eivät opeta. Mutta kun kaivataan nopeaa laihtumista, vähentynyttä ruokahalua, lisääntynyttä energiaa, kiinteytymistä tai muita laihdutusta tukevia tekijöitä, voidaan apua ja tukea hakea luonnollisista lähteistä – luontaistuotteista.

Hiilihydraattitietoinen syö hiilarinsa laadukkaista lähteistä

Joitakin vuosia sitten sana oli kaikkien huulilla: karppaus. Vaikka pahin buumi on ohitse, vähähiilihydraattisuus tai hiilihydraattitietoisuus on tullut jäädäkseen. Tutkimusten mukaan jopa 40 % suomalaisista on vähentänyt hiilihydraattien syömistä. Vähähiilihydraattisella dieetillä kiinnitetään huomiota paitsi hiilihydraattien määrään niin niiden laatuun suosimalla hitaasti verensokeria kohottavia hiilihydraatteja. Nyt supertrendikäs karppauksen lähisukulainen on kivikautinen paleoruokavalio, joka on maidoton, viljaton ja sokeriton.

VHH-ruokavalion, karppauksen tai paleon tueksi on markkinoilla monenlaisia luontaistuotteita, kuten karppijauhoja tai ateriankorvikepatukoita. Hiilihydraattitietoiselle luontaistuotteilla voi olla paljonkin annettavaa kuten valkoisen sokerin korvaaminen vaikkapa karppi- tai kookossokerilla. Tuttuja VHH-ruokavaliota noudattavalle luontaistuotteita myyviä tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Atkins, Adams tai La Nouba.

Laihdutusvalmisteet hillitsevät nälkää ja vähentävät makeanhimoa

Laihdutusvalmisteiden vaikutus suoraan laihtumiseen on yleensä kohtuullisen pieni. Niiden merkitys kuitenkin esimerkiksi välillisesti ruokahalun vähentäjänä voi olla yllättävä. Kun näläntunne vähenee, luonnollisesti myös syötävien kalorien määrä vähenee. Monet laihdutustuotteet todistetusti vähentävät makeanhimoa, jolloin ruokavalio on helppoa pitää terveellisenä. Laihdutusta tukevista luontaistuotteita suosituita ovat esimerkiksi kaloriton makeutusaine stevia ja niin ikään kaloriton glucomannan-kuitu, joka laajenee vatsassa peräti 300-kertaiseksi saaden syöjänsä tuntemaan kylläisyyttä.

Fatburnerit fitnessdieettaajien suosiossa

Erilaiset fatburnerit ovat tiukkaa kuntoa ihannoivassa kulttuurissamme saavuttaneet suosiota yhä enemmän. Rasvanpolttajat soveltuvat painonhallinnan tueksi kuntoilijoille ja urheilijoille. Niillä pyritään lisäämään energiankulutusta ja edistämään rasvan palamista sekä vähentämään ruokahalua.

Eräs suosituimmista burnereista on CLA, joka näyttää vähentävän elimistön kykyä varastoida rasvaa ja rakentavan samanaikaisesti lihasta. CLA onkin erittäin suosittu tuote esimerkiksi fitnessdieettien aikana. Myös vihreä tee -tabletit ovat suosittuja rasvanpolttajia. Niitä valmistaa esimerkiksi tuttu Fitfarm.

Siirry alkuun