Luontaistuotteet.com

Luontaisuotteet laihduttajan tukena

Laihdutuksessa on ennen kaikkea kyse ruokavaliosta. Ruokavalion merkitys laihduttamisessa on jopa 80 %, kun liikunnan osuus jää  20 % :iin. Pysyviä tuloksia hankitaan ainoastaan elämäntapamuutoksissa, joita laihdutusvalmisteet eivät opeta. Mutta kun kaivataan nopeaa laihtumista, vähentynyttä ruokahalua, lisääntynyttä energiaa, kiinteytymistä tai muita laihdutusta tukevia tekijöitä, voidaan apua ja tukea hakea luonnollisista lähteistä – luontaistuotteista. Katso vinkit nopeaan laihduttamiseen laihdutus.info -sivustolta.

Hiilihydraattitietoinen syö hiilarinsa laadukkaista lähteistä

Joitakin vuosia sitten sana oli kaikkien huulilla: karppaus. Vaikka pahin buumi on ohitse, vähähiilihydraattisuus tai hiilihydraattitietoisuus on tullut jäädäkseen. Tutkimusten mukaan jopa 40 % suomalaisista on vähentänyt hiilihydraattien syömistä. Vähähiilihydraattisella dieetillä kiinnitetään huomiota paitsi hiilihydraattien määrään niin niiden laatuun suosimalla hitaasti verensokeria kohottavia hiilihydraatteja. Nyt supertrendikäs karppauksen lähisukulainen on kivikautinen paleoruokavalio, joka on maidoton, viljaton ja sokeriton.

VHH-ruokavalion, karppauksen tai paleon tueksi on markkinoilla monenlaisia luontaistuotteita, kuten karppijauhoja tai ateriankorvikepatukoita. Hiilihydraattitietoiselle luontaistuotteilla voi olla paljonkin annettavaa kuten valkoisen sokerin korvaaminen vaikkapa karppi- tai kookossokerilla. Tuttuja VHH-ruokavaliota noudattavalle luontaistuotteita myyviä tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Atkins, Adams tai La Nouba.

Laihdutusvalmisteet hillitsevät nälkää ja vähentävät makeanhimoa

Laihdutusvalmisteiden vaikutus suoraan laihtumiseen on yleensä kohtuullisen pieni. Niiden merkitys kuitenkin esimerkiksi välillisesti ruokahalun vähentäjänä voi olla yllättävä. Kun näläntunne vähenee, luonnollisesti myös syötävien kalorien määrä vähenee. Monet laihdutustuotteet todistetusti vähentävät makeanhimoa, jolloin ruokavalio on helppoa pitää terveellisenä. Laihdutusta tukevista luontaistuotteita suosituita ovat esimerkiksi kaloriton makeutusaine stevia ja niin ikään kaloriton glucomannan-kuitu, joka laajenee vatsassa peräti 300-kertaiseksi saaden syöjänsä tuntemaan kylläisyyttä.

Fatburnerit fitnessdieettaajien suosiossa

Erilaiset fatburnerit ovat tiukkaa kuntoa ihannoivassa kulttuurissamme saavuttaneet suosiota yhä enemmän. Rasvanpolttajat soveltuvat painonhallinnan tueksi kuntoilijoille ja urheilijoille. Niillä pyritään lisäämään energiankulutusta ja edistämään rasvan palamista sekä vähentämään ruokahalua.

Eräs suosituimmista burnereista on CLA, joka näyttää vähentävän elimistön kykyä varastoida rasvaa ja rakentavan samanaikaisesti lihasta. CLA onkin erittäin suosittu tuote esimerkiksi fitnessdieettien aikana. Myös vihreä tee -tabletit ovat suosittuja rasvanpolttajia. Niitä valmistaa esimerkiksi tuttu Fitfarm.

Siirry alkuun