Luontaistuotteet.com
Foodin Moringajauhe

Foodin Moringajauhe

11,99€
(0)
Moringa Leaf eli piparjuuren lehtijauhe on kylmäpuristettu, luonnonmukainen ja tehokas energiabuusteri. Moringajauhetta kutsutaan yleisesti myös "elämän eliksiiriksi" mahtavien ravintoaineidensa ansiosta. Moringajauhe on lähtöisin Intiasta, mutta nykyisin tuotetta käytetään myös länsimaissa tehokkaana ravintolisänä. Moringa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  11,99€
from €11.99 to €11.99 1
11.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Moringa Leaf eli piparjuuren lehtijauhe on kylmäpuristettu, luonnonmukainen ja tehokas energiabuusteri. Moringajauhetta kutsutaan yleisesti myös "elämän eliksiiriksi" mahtavien ravintoaineidensa ansiosta. Moringajauhe on lähtöisin Intiasta, mutta nykyisin tuotetta käytetään myös länsimaissa tehokkaana ravintolisänä.

Moringa sisältää rautaa ja kalsiumia sekä A-vitamiinia

Moringajauhetta on pitkään hyödynnetty Intiassa ayurvedisessa lääketieteessä vaihtoehtoisena hoitona moniin sairauksiin. Moringa sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia. Moringa on yksi luonnon ravinteikkaimmista kasveista ja sitä kutsutaan myös ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on ravinnoksi kelpaavaa. Foodin Moringajauhe on valmistettu ravinteikkaimmista moringan lehdistä, joista käyttäjä saa runsaasti päivittäistä energiaa. Moringan lehdet muistuttavat maultaan raikasta nokkosta tai pinaattia. Moringa sisältää kalsiumia, rautaa, C- ja A-vitamiinia, kaliumia sekä proteiinia. Moringan lehtijauhe on täysin puhdas luonnontuote, jonka käyttö aloitetaan 0,5 - 1 tl päiväannoksella.

Moringajauhetta voi käyttää kaikessa ruoanlaitossa, salaatin joukossa tai yksinkertaisesti sekoittaa veden, mehun, jogurtin tai viilin joukkoon. Jauhetta käytetään 1-2 ruokalusikallista päivittäin. Jauhe tuo aamupalan kera nautittaessa potkua päivään, on hyvänmakuinen ja täynnä ravinteita. Moringajauhetta voi lisätä myös keittoihin tai vaikka pinaattilettujen päälle. Ravinteikas ja luonnonmukainen moringajauhe on aito ja puhdas ravintolisä, jota kerätään Intiasta alueilta, joissa ei sijaitse ilmastoa ja maaperää saastuttavia tehtaita eikä alueella harjoiteta teollista viljelyä.

Moringa superfoodista saat virtaa jokaiseen päivään

 • Moringajauhe antaa energiaa jokaiselle iästä riippumatta
 • Moringajauhe on todellinen luonnon antioksidantti

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun