Luontaistuotteet.com
Bioterra Luomu Täysrasvainen mantelijauho, nyform

Bioterra Luomu Täysrasvainen mantelijauho, nyform

25,60€
Bioterran luomulaatuinen ja täysrasvainen mantelijauho sopii monipuolisesti gluteenittomaan leivontaan. Tuote sopii hyvin paitsi keliaakikoille, myös vähähiilihydraattista ja runsasproteiinista ruokavaliota noudattaville. Kokeile ja ihastu terveelliseen mantelijauhoon! Vähennä hiilihydraattien, nosta proteiinien määrää Bioterran mantelijauhot.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  25,60€
  1000 g
  0,026 € / g
from €25.6 to €25.6 1
25.6 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Bioterran luomulaatuinen ja täysrasvainen mantelijauho sopii monipuolisesti gluteenittomaan leivontaan. Tuote sopii hyvin paitsi keliaakikoille, myös vähähiilihydraattista ja runsasproteiinista ruokavaliota noudattaville. Kokeile ja ihastu terveelliseen mantelijauhoon!

Vähennä hiilihydraattien, nosta proteiinien määrää

Bioterran mantelijauhot taipuvat monenlaisten gluteenittomien, vähähiilihydraattisten leivonnaisten valmistamiseen. Niistä onkin tullut monen karppaajan suosikkituote. Mantelijauhot sopivat sekä makeisiin että suolaisiin leivonnaisiin - voit kokeilla niitä esimerkiksi kakkuihin, leipiin, vohveleihin tai pannukakkuihin. Bioterran mantelijauhoja voi käyttää raakaleivonnaisten valmistuksessa, mutta ne sopivat myös kypsennettäviin leivonnaisiin. Koska mantelijauhot eivät sisällä lainkaan gluteenia, ne eivät muodosta leivottaessa sitkoa samalla tavalla kuin vehnäjauhot. Jos leivot hiivataikinaleivonnaisia, voit korvata vehnäjauhoista 10-20 prosenttia mantelijauhoilla. Jos hiivaa ei tarvita, voit käyttää pelkästään mantelijauhoja. Mantelijauhojen maku on mieto ja herkullinen.

Bioterran mantelijauho on jauhettu espanjalaisista, kuorellisista luomumanteleista. Bioterran mantelijauhojen ravintoarvot ovat hyvät ja ilahduttavat myös painonhallitsijaa: 100 grammaa jauhoja sisältää vain 5,1 grammaa hiilihydraatteja ja 25,91 grammaa proteiinia. Mantelijauhot ovat myös varsinainen kuitupakkaus, sillä sadassa grammassa jauhoja on 13,07 grammaa kuitua. Mantelit sisältävät myös hyviä rasvahappoja sekä kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa. Mantelijauhot ovat helppo ja nopea tapa lisätä proteiinia ruokavalioon: sekoita haluamasi määrä mantelijauhoa vaikkapa smoothieen, puuroon tai jogurttiin.

Gluteeniton vaihtoehto leivontaan

 • Luontaisesti gluteeniton, sopii keliaakikoille.
 • Sisältää vähän hiilihydraatteja ja runsaasti proteiinia.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun