Luontaistuotteet.com
Superfruit Goji-marja kuivattu

Superfruit Goji-marja kuivattu

8,40€

(0)
Goji-marja on Himalajalta peräisin oleva todellinen superfood. Goji-marjat sisältää huikean määrän antioksidantteja, jotka taistelevat joka päivä vapaita radikaaleja vastaan. Superfruit kuivattu Goji-marja sopii hienosti syötäväksi sellaisenaan, tai voit lisätä sitä esimerkiksi pirtelöön. Goji-marja pursuaa antioksidantteja Goji-marjat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  8,40€
  160 g
  0,053 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  8,40€
  160 g
  0,053 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  17,90€
  450 g
  0,04 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  17,90€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  35,80€
  450 g
  0,08 € / g
from €8.4 to €35.8 5
8.4 Shopping4net hinta tuotteelle
8.4 Fitnesstukku hinta tuotteelle
17.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
17.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
35.8 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Superfruit Goji-marja kuivattu hinnan kehitys

Goji-marja on Himalajalta peräisin oleva todellinen superfood. Goji-marjat sisältää huikean määrän antioksidantteja, jotka taistelevat joka päivä vapaita radikaaleja vastaan. Superfruit kuivattu Goji-marja sopii hienosti syötäväksi sellaisenaan, tai voit lisätä sitä esimerkiksi pirtelöön.

Goji-marja pursuaa antioksidantteja

Goji-marjat ovat pieniä ja punaisia marjoja, jotka maistuvat tuoreena makeilta ja herkullisilta. Kuivattuina ne muistuttavat hyvin paljon kuivattua mustikkaa, mutta ovat makeita kuin rusinat. Goji-marjoissa on valtava määrä erilaisia kivennäis- ja hivenaineita, kuten muun muassa sinkkiä, kromia, rautaa, magnesiumia ja fosforia. Marja sisältää marjoille epätyypillisesti paljon proteiinia, sillä sitä on noin 10-15 % marjasta. Tämä johtuu siitä, että marja sisältää peräti 18 erilaista aminohappoa. Marjassa on myös suuri määrä L-glutamiinia ja L-arginiinia, jotka molemmat tukevat luonnollisella tavalla kehon oman kasvuhormonin tuotantoa. Goji-marjan on havaittu vähentävän väsymystä ja stressiä, nostavan energiatasoja ja edesauttavan ruoansulatusta. Goji-marjan antioksidantit taistelevat oksidatiivista stressiä vastaan, joka aiheuttaa kehossa jatkuvan matalan tulehdustilan. Se edesauttaa myös näkökyvyn ja ihon hyvinvointia.

Goji-marjassa on antioksidanttien ja kivennäis- ja hivenaineiden lisäksi runsaasti C- A-, B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja, joten paitsi ihon ja näkökyvyn hyvinvointia, se lisää myös vastustuskykyä, sekä auttaa taistelussa ylipainoa vastaan, sillä sisältää vain vähän kaloreita ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena päivän mittaan. Se sisältää paljon polysakkarideja, jotka auttavat solujen viestinnässä ja immuunijärjestelmän toiminnassa. Superfruit kuivattu Goji-marja onkin erinomainen vaihtoehto välipaloille, sillä sitä on helppo lisätä myös esimerkiksi pirtelöihin, puuroon, jogurttiin, jälkiruokiin ja leipomuksiin. Sitä voi sekoittaa myös mysliin tai riisin joukkoon, sekä lisätä sitä teehen tai keittoon. Kuivattu Goji-marja on todella monikäyttöinen superfood!

Tärkeää huomioitavaa tuotteesta

 • Suositeltu päiväannos 10-35 g.
 • 100 % kuivattu Goji-marja (Lycium barbarum).

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun