Luontaistuotteet.com
Vahva Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg, Leader Foods, leaderfoods

Vahva Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg, Leader Foods, leaderfoods

12,99€
(0)
Melatoniini on ihmiskehossa luontaisesti oleva hormoni. Sitä kutsutaan myös nimellä yöhormoni. Melatoniinia syntyy ihmisen käpyrauhasessa. Se säätelee ihmisen vuorokausirytmiä. Suurin melatoniinipitoisuus ihmisen kehossa on yöllä. Mitä hyötyjä melatoniinista on? Melatoniini lyhentää tutkitusti nukahtamisaikaa, jolloin ihminen saavuttaa unen nopeammin. Melatoniinin on myös huomattu vaikuttavan vastustuskykyä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  12,99€
from €12.99 to €12.99 1
12.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Melatoniini on ihmiskehossa luontaisesti oleva hormoni. Sitä kutsutaan myös nimellä yöhormoni. Melatoniinia syntyy ihmisen käpyrauhasessa. Se säätelee ihmisen vuorokausirytmiä. Suurin melatoniinipitoisuus ihmisen kehossa on yöllä.

Mitä hyötyjä melatoniinista on?

Melatoniini lyhentää tutkitusti nukahtamisaikaa, jolloin ihminen saavuttaa unen nopeammin. Melatoniinin on myös huomattu vaikuttavan vastustuskykyä parantavasti. Lyhytaikainen melatoniini vaikuttaa noin pari tuntia, ja soveltuu esim. aikaerosta johtuviin nukahtamisongelmiin. Pitkävaikutteinen melatoniini puolestaan pysyy elimistössä pidempään. Se vapauttaa hitaasti melatoniinia elimistöön. Se soveltuu erinomaisesti tilanteissa, joissa uni on katkonaista tai kun melatoniinin eritys iän myötä on vähentynyt. Vahva Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg, Leader Foods on valmiste, jonka vaikutus elimistössä kestää huomattavasti normaalia pidempään. Se vapauttaa elimistöön melatoniinia jopa 6 tunnin ajan tasaisesti.

Leaderin Vahva Pitkävaikutteinen Melatoniini auttaa parantamaan unenlaatua pitkin yötä. Sen hitaasti melatoniinia vapauttava koostumus on mahdollista sen erikoissidosaineiden avulla. Tuote matkii ihmisen luontaista melatoniinin eritystä, jota yöllä tapahtuu. Sen vaikutus pikkuhiljaa hiipuu, kun lähestytään aamuyötä. Se ei myöskään tee oloa tokkuraiseksi, kuten jotkin unilääkkeet saattavat tehdä. Se on luontainen tapa hoitaa uniongelmia. Tabletti on myös mahdollista tarvittaessa puolittaa.

Melatoniinin vaikutuksia kehoon

 • Unenlaatu paranee usein huomattavasti
 • Uni tulee nopeammin

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun