Luontaistuotteet.com
Allevo One Meal Salty Liquorice

Allevo One Meal Salty Liquorice

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Allevo One Meal Salty Liquorice toimii niin ateriankorvikkeena kuin terveellisenä välipalapatukkanakin. Patukalla voi nopeasti ja helposti korvata yhden tai useamman päivän aterioista. Se on oiva apu laihduttamisen tueksi!

Herkullinen maku ja vähän kaloreita

Herkullisella Allevo One Meal Salty Liquorice -patukalla voi näppärästi korvata yhden tai kaksi päivän ateriaa. Pienen kokonsa ansiota ateriankorvikepatukka on helppo kuljettaa mukana vaikkapa käsilaukussa tai reissun päällä taskussa. Kätevästä pakkauksesta patukan saa nopeasti käyttöön ja tuomaan keholle energiaa. Vähäkalorisessa patukassa on vain 212 kaloria. Siinä on todella alhainen GI, mikä aiheuttaa hitaamman imeytymisen. Näin energiaa riittää huomattavasti pidemmäksi aikaa. Patukka sisältää runsaasti kehon tarvitsemaa proteiinia ja paljon kuituja. Sen kanssa on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta kuidut turpoavat paremmin.

Allevo One Meal Salty Liquorice sisältää kaikki tarvittavat vitamiinit ja muut ravintoaineet. Se tekee nopeasti kylläiseksi ja pitää nälän loitolla pitkään. Sitä voi käyttää terveellisenä välipalana vaikka urheilun yhteydessä tai työpaikan kahvitauolla korvaamaan pullaa ja muita epäterveellisiä herkkuja. Herkullisen salmiakkisen makunsa ansiota patukka auttaa myös makeanhimoon. Ateriankorvikepatukka sopii erinomaisesti niin painonhallintaan kuin laihduttamisen tueksi korvaamaan päivän aterioita.

Herkullinen ja vähäkalorinen ateriankorvike.

  • Yksi patukka sisältää vain 212 kaloria.
  • Helppo kuljettaa mukana.
Siirry alkuun