Luontaistuotteet.com
Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps

Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps

Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps Puhdas+ Beauty Kollageeni + Mustikka, Puhdas+ Caps
31,99€
Puhdas+ Beauty Kollageeni Tyrnimarja on kollageenin tuotantoa tukeva korkealuokkainen ravintolisä, joka sisältää kalakollageenia ja luomutyrnimarjaa Suomesta. Se auttaa ylläpitämään ihon, nivelten, luuston ja verisuonten hyvinvointia. Kollageeni torjuu ikääntymisen merkkejä Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps ravintolisässä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  31,99€
from €31.99 to €31.99 1
31.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Puhdas+ Beauty Kollageeni Tyrnimarja on kollageenin tuotantoa tukeva korkealuokkainen ravintolisä, joka sisältää kalakollageenia ja luomutyrnimarjaa Suomesta. Se auttaa ylläpitämään ihon, nivelten, luuston ja verisuonten hyvinvointia.

Kollageeni torjuu ikääntymisen merkkejä

Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps ravintolisässä on kaikkiaan kolme ainesosaa, kollageeni, tyrnimarja ja hedelmäsokeri. Kollageeni on säiemäinen, suurta vetolujuutta kestävä proteiini, jota sijaitsee ihmisen kehossa erityisesti nivelissä, ihossa, luissa, hampaissa, rustoissa ja verisuonissa. Kaikista proteiineista kollageenia on koko kehossa 30 % ja ihosta kollageenia on peräti 70 %. Kollageenin tuotanto kehossa lähtee laskuun noin 25-vuotiaana ja loppuu kokonaan noin 40-vuotiaana. Tyrnimarja on korkean C-vitamiinipitoisuuden omaava marja. Se sisältää myös runsaasti, A-, B-, E-, ja K- vitamiineja, biotiinia, foolihappoa, flavonoideja, sekä eri kivennäis- ja hivenaineita. Hedelmäsokeri on luonnollinen tapa lisätä tuotteeseen makeutta käyttämättä haitallisiksi todettuja makeutusaineita. Puhdas+ valmiste taistelee ikääntymisen merkkejä, kuten vastaan lisäämällä elimistön kollageenitasoa, sillä päiväannoksessa on 5-10 grammaa kollageenia.

Kontrolloiduissa testeissä Ranskassa ja Japanissa on saatu erittäin myönteisiä tuloksia kollageenin vaikutuksista ihoon. Tutkimuksissa kollageenin on havaittu ihon kunnon parantuneen huomattavasti, saaden sen näyttämään nuorekkaammalta, kimmoisammalta ja sileämmältä. Kollageenin on havaittu auttavan myös nivelongelmiin, sekä vatsa- ja suolisto-ongelmiin järkevään ruokavalioon yhdistettynä. Kollageeni on myös erinomainen hiusten hyvinvoinnin tukijana, sillä se edesauttaa hiusten säilymistä paksuina ja vahvoina. Hiusten hyvinvoinnissa kollageenilla on samalla lailla merkitystä, kuin ihossakin. Kun kollageenin määrä kehossa vähenee, hiusten kasvu hidastuu ja hiukset menettävät elinvoimaisuuttaan ja kiiltoaan. Kapselimuodossa nautittava kollageeni varmistaa kollageenin päiväannoksesi, jolloin iholle ja hiuksille riittää rakennusainetta päivittäisessä elämässä. Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps varmistaa kollageenin optimaalisen tason kehossa, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia riittävästä kollageenin saannistasi.

Muuta huomioitavaa tuotteesta

 • Päiväannos 1 kapseli päivässä.
 • Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun