Luontaistuotteet.com
Allevo VLCD Keitto Peruna-Purjo, A.Vogel

Allevo VLCD Keitto Peruna-Purjo, A.Vogel

Allevo VLCD Smoothie Vanilja-Mango Allevo VLCD Keitto Peruna-Purjo, A.Vogel Allevo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka Allevo VLCD Keitto Parsakaali-Basilika, A.Vogel Allevo VLCD Pirtelö Suklaa, A.Vogel Allevo VLCD Pirtelö Banaani-Vadelma, A.Vogel
19,90€
(0)
Yksi annos Allevon niukkaenergistä peruna-purjokeittoa sisältää vain 113 kilokaloria, joten se on loistava välipala laihduttajalle. Allevon hyvänmakuinen peruna-purjokeitto auttaa jaksamaan ja pitää nälän loitolla pitkään. Kilot karisevat keiton avulla nopeasti. Allevon peruna-purjokeitto on terveellinen ateriankorvike Kärsitkö.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  19,90€
from €19.9 to €19.9 1
19.9 Shopping4net hinta tuotteelle

Yksi annos Allevon niukkaenergistä peruna-purjokeittoa sisältää vain 113 kilokaloria, joten se on loistava välipala laihduttajalle. Allevon hyvänmakuinen peruna-purjokeitto auttaa jaksamaan ja pitää nälän loitolla pitkään. Kilot karisevat keiton avulla nopeasti.

Allevon peruna-purjokeitto on terveellinen ateriankorvike

Kärsitkö ylimääräisistä kiloista? Oletko yrittänyt laihduttaa useita kertoja, mutta huonoin tuloksin? Siinä tapauksessa Allevon peruna-purjokeitto on juuri oikea tuote sinulle. Tämä keitto kuuluu Allevon ateriankorvikkeisiin, jotka auttavat sinua omaksumaan terveellisempiä elämäntapoja. Keitto on vähäkalorinen, mutta siitä huolimatta se sisältää kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja hivenaineet. Voit käyttää keittoa korvaamaan esimerkiksi lounaan tai illallisen. Näin saat ruokavaliosi pysymään kevyenä. Jos haluat nopeita tuloksia, voit myös korvata Allevon valmisteella kaikki ateriasi 1-3 viikon ajan. Koska tuote on vähäkalorinen, sen pidempää kuuria ei suositella.

Allevon peruna-purjokeitto sopii osaksi terveellisiä elämäntapoja silloin, kun haluat nauttia herkullisesta keitosta ilman ylimääräisiä kaloreita. Allevon vähäkalorinen keitto on helppo valmistaa. Sekoita vain pakkauksen sisältö kiehuvan kuumaan veteen, niin keitto on valmis nautittavaksi. Jauhemainen keitto on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle tai töihin. Nauti keitto missä ja milloin tahansa. Valmistajan ohjeiden mukaisesti kannattaa juoda päivässä vähintään 1,5 litraa vettä samalla, kun käytät Allevon tuotteita.

Peruna-purjokeitto osaksi terveellistä elämäntapaa

 • Vähäkalorinen keitto on maukas ja täyttävä ateriankorvike.
 • Korvaa keitolla ateria silloin tällöin tai halutessasi kaikki ateriat 1-3 viikon ajan.

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun