Allevo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka

Allevo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka

Allevo VLCD Smoothie Vanilja-Mango Allevo VLCD Keitto Peruna-Purjo, A.Vogel Allevo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka Allevo VLCD Keitto Parsakaali-Basilika, A.Vogel Allevo VLCD Pirtelö Suklaa, A.Vogel Allevo VLCD Pirtelö Banaani-Vadelma, A.Vogel
14,70€
30% alennusta 21,00€
00.0
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
Allévo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka on hyvänmakuinen vähäkalorinen diettismoothie. Sen avulla voit pudottaa painoa nopeasti ja helposti, saaden kuitenkin kaikki vitamiinit ja hivenaineet joita kehosi tarvitsee. Nopea painonpudotus Allévo Smoothiella Allévo VLCD (Very Low Calorie Diet) Smoothie Mansikka-Mustikka on erittäin vähäkalorinen Kick Start- tuote painonhallintaan. Se sisältää reilusti.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  14,70€
  21,00€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  19,90€
from €14.7 to €19.9
Allevo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka hinnan kehitys

Allévo VLCD Smoothie Mansikka-Mustikka on hyvänmakuinen vähäkalorinen diettismoothie. Sen avulla voit pudottaa painoa nopeasti ja helposti, saaden kuitenkin kaikki vitamiinit ja hivenaineet joita kehosi tarvitsee.

Nopea painonpudotus Allévo Smoothiella

Allévo VLCD (Very Low Calorie Diet) Smoothie Mansikka-Mustikka on erittäin vähäkalorinen Kick Start- tuote painonhallintaan. Se sisältää reilusti oikeita marjoja ja on maultaan ihanan kermainen. Halutessasi nopeita tuloksia, voit korvata kaikki päivän ateriat Allévo-tuotteilla 1-3 viikon ajan. Yksi annos sisältää noin 110 kilokaloria, 11g proteiineja ja vain 1,5g rasvaa. Tuote sisältää kaikki vitamiinit ja hivenaineet joita kehosi tarvitsee, mutta erittäin vähän hiilihydraatteja, eikä yhtään lisättyä sokeria. Se saa kehon ketogeeniseen tilaan, jossa keho alkaa käyttää energianlähteenään rasvaa. Tämä tekee painonpudotuksesta tehokasta ja tuloksia syntyy nopeasti.

Jauhe sekoitetaan sekoittimessa oman maun mukaan 2-3 desilitraan vettä, jonka jälkeen se on valmis nautittavaksi. Naisille päivittäinen suositusmäärä on viisi pussillista ja miehille kuusi, jolloin päivittäinen kalorinsaanti jää alle 800 kilokaloriin normaalin 2000-3000 kcal sijaan, ja puuttuvat kalorit kehosi ottaa rasvakertymistä. Allévo Kick Start on täydellinen vaihtoehto, kun haluat nopean startin painonpudotukseen ja vaihtaa ruokailutottumuksesi kertaheitolla.

Helppokäyttöinen ja vähäkalorinen tuote painonpudotukseen

 • Lisää vain vesi
 • Erittäin vähän hiilihydraatteja
 • Ei lisättyä sokeria
 • Yksi pussi sisältää 113 kcal
 • Dieetti 1-3 viikkoa

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun