Luontaistuotteet.com
Allevo VLCD Smoothie Vanilja-Mango

Allevo VLCD Smoothie Vanilja-Mango

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Allévo VLCD SmoothieVanilja-Mango on hyvänmakuinen vähäkalorinen diettismoothie. Täyteläinen vanilja ja pirteä mango yhdistyvät herkulliseksi smoothieksi. Sen avulla voit pudottaa painoa nopeasti ja helposti, saaden kuitenkin kaikki vitamiinit ja hivenaineet joita kehosi tarvitsee.

Nopea painonpudotus Allévo Smoothiella

Allévo VLCD (Very Low Calorie Diet) Smoothie Mansikka-Mustikka on erittäin vähäkalorinen Kick Start- tuote painonhallintaan. Se sisältää reilusti oikeita marjoja ja on maultaan ihanan kermainen. Halutessasi nopeita tuloksia, voit korvata kaikki päivän ateriat Allévo-tuotteilla 1-3 viikon ajan. Yksi annos sisältää noin 110 kilokaloria, 11g proteiineja ja vain 1,5g rasvaa. Tuote sisältää kaikki vitamiinit ja hivenaineet joita kehosi tarvitsee, mutta erittäin vähän hiilihydraatteja, eikä yhtään lisättyä sokeria. Se saa kehon ketogeeniseen tilaan, jossa keho alkaa käyttää energianlähteenään rasvaa. Tämä tekee painonpudotuksesta tehokasta ja tuloksia syntyy nopeasti.

Jauhe sekoitetaan sekoittimessa oman maun mukaan 2-3 desilitraan vettä, jonka jälkeen se on valmis nautittavaksi. Naisille päivittäinen suositusmäärä on viisi pussillista ja miehille kuusi, jolloin päivittäinen kalorinsaanti jää alle 800 kilokaloriin normaalin 2000-3000 kcal sijaan, ja puuttuvat kalorit kehosi ottaa rasvakertymistä. Allévo Kick Start on täydellinen vaihtoehto, kun haluat nopean startin painonpudotukseen ja vaihtaa ruokailutottumuksesi kertaheitolla. Lisää pussin sisältö kylmään veteen. Ravista hyvin 10-15 sekuntia. Nauti!

Oletko yrittänyt pudottaa painoasi jo monta kertaa tuloksetta? Jos vastaus on kyllä, on ehkä aika kokeilla jotakin uutta. Allevon VLCD smoothiet ovat erittäin vähäkalorisia ateriankorvikkeita, jotka antavat vauhdikkaan alun painonpudotuksellesi.

Korvaa ateriat Allevon smoothiella

Allevon VLCD smoothiet ovat erittäin vähäkalorisia, mutta ne sisältävät siitä huolimatta kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehosi tarvitsee pysyäkseen toimintakykyisenä. Lisäksi tämä vaniljan ja mangon makuinen smoothie maistuu herkulliselta. Allevon smoothiet sisältävät myös paljon proteiinia, minkä ansiosta lihaksesi eivät pääse katoamaan, vaikka energiaa tuleekin niukasti. Optimaalisen tuloksen saat korvaamalla kaikki ateriat Allevon smoothiella 1-3 viikon ajan. Kun juot smoothien 5 kertaa päivässä, päivittäinen kalorimäärä on vain noin 500 kaloria. Kuurin jälkeen olo on kevyt ja terveellisten elämäntapojen opettelu on helppoa.

Helppokäyttöinen ja vähäkalorinen tuote painonpudotukseen

Allevo VLCD Smoothie vanilja-mango on helppokäyttöinen. Sekoita vain jauhe 2-3 desilitraan vettä ja nauti herkullisesta ja terveellisestä ateriasta. Allevon vanilja-mango smoothie sopii myös osaksi terveellisiä elämäntapoja. Voit nauttia sen helposti välipalana missä ja milloin tahansa. Jauhemainen smoothie on helppo ottaa mukaan matkalle tai vaikka töihin. Kiireessä smoothie on helppo valmistaa ja se pitää nälän loitolla pitkään.

Allevo VLCD smoothie vanilja-mango on maistuva välipala

  • Allevon vähäkalorinen ateriankorvike sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet.
  • Allevon smoothie sopii osaksi terveellistä elämäntapaa
  • Lisää vain vesi
  • Erittäin vähän hiilihydraatteja
  • Ei lisättyä sokeria
  • Yksi pussi sisältää 113 kcal (365 kcal/100 g)
  • Dieetti 1-3 viikkoa, syö viisi annosta päivittäin. 
Siirry alkuun