Luontaistuotteet.com
Mivitotal Flex monivitamiini, Bringwell

Mivitotal Flex monivitamiini, Bringwell

Mivitotal Flex monivitamiini, Bringwell Mivitotal Plus, Bringwell Mivitotal Kvinna, Bringwell Mivitotal Man, Bringwell Mivitotal 100 kapselia, Bringwell
19,99€
(0)
Mivitotal Flex on nestemäinen ja vahva monivitamiini, joka antaa nopeasti lisäenergiaa arkeen ja harrastuksiin. Mivitotal Flex sisältää yli 100 tehokkaasti vaikuttavaa ravintoainetta ja L-karnitiinia, L-tauriinia ja suorituskykyä tehostavaa riboosia. D-riboosi parantaa urheilusuorituksia ja on tärkeä sydämelle sekä verisuonistolle. Mivitotal Flex.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  19,99€
  1000 ml
  0,02 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  22,90€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  32,30€
from €19.99 to €32.3 3
19.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
22.9 Shopping4net hinta tuotteelle
32.3 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Mivitotal Flex on nestemäinen ja vahva monivitamiini, joka antaa nopeasti lisäenergiaa arkeen ja harrastuksiin. Mivitotal Flex sisältää yli 100 tehokkaasti vaikuttavaa ravintoainetta ja L-karnitiinia, L-tauriinia ja suorituskykyä tehostavaa riboosia. D-riboosi parantaa urheilusuorituksia ja on tärkeä sydämelle sekä verisuonistolle.

Mivitotal Flex tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Mivitotal flex annostusohje on 30 ml päivässä aterian yhteydessä nautittuna. Mivitotal valmistetta voidaan kätevästi sekoittaa mehuun tai veteen, jolloin se on helppo nauttia milloin vain itselle sopivana ajankohtana. Mivitotal flex säilytetään avattuna jääkaapissa. Mivitotal Flex sopii yleisesti perusterveelle henkilölle, mutta valmistetta ei suositella henkilöille, joilla on kilpirauhasen liikatoiminnasta johtuva sairaus, koska tuote sisältää jodia. Tuotteen sisältämä C-vitamiini tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Valmisteessa oleva E-vitamiini suojaa elimistön soluja hapettumisstressiltä ja D-vitamiini tehostaa luuston hyvinvointia. Valmiste on säilytettävä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Ravintolisää ei pidä käyttää terveiden elintapojen tai monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti. Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal valmiste on palkittu sekä Ruotsissa että Suomessa ja se on nopeasti energisyyttä lisäävä vahva monivitamiinivalmiste.

Mivitotal flex on sokeriton, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton

 • Mivitotal Flex on vahva, nestemäinen monivitamiini
 • Mivitotal valmisteessa on kolme tärkeää ravintoainetta: riboosi sekä aminohapot L-karnitiini ja L-tauriini.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun