B-Plus Complex

B-Plus Complex

9,99€
00.0
(0)
B-Plus Complex on monipuolinen B-vitamiinilisä, jolla voit varmistaa sen, että saat tarpeeksi B-vitamiineja. B-vitamiinit vaikuttavat moneen asiaan kehossa ja ne tukevat esimerkiksi aineenvaihduntaa ja hiusten ja luuston kuntoa. Tehokas B-Plus Complex sopii aktiivisen elämän tueksi! SelfOmninutritionin B-Plus Complex on tehokas vitamiinivalmiste, joka sisältää.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  9,99€
from €9.99 to €9.99
B-Plus Complex hinnan kehitys

B-Plus Complex on monipuolinen B-vitamiinilisä, jolla voit varmistaa sen, että saat tarpeeksi B-vitamiineja. B-vitamiinit vaikuttavat moneen asiaan kehossa ja ne tukevat esimerkiksi aineenvaihduntaa ja hiusten ja luuston kuntoa.

Tehokas B-Plus Complex sopii aktiivisen elämän tueksi!

SelfOmninutritionin B-Plus Complex on tehokas vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikki tärkeät B-vitamiinit. Lähes kaikki B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, joten niitä on nautittava jatkuvasti. B-vitamiineja saa ravinnosta, esimerkiksi eläinperäisistä tuotteista, mutta usein myös laadukas ravintolisä on tarpeen ja sillä voi varmistaa riittävän ravintoaineiden saannin. B-vitamiinit vaikuttavat niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja esimerkiksi B6-vitamiini, eli biotiini pitää hiuksesi ja kyntesi kauniina, kun taas B12-vitamiini auttaa muun muassa väsymykseen, tukee aineenvaihduntaa sekä pitää huolta immuunijärjestelmän toiminnasta. B-vitamiinien puutostila on melko yleinen ja tavallisimpia oireita ovat esimerkiksi väsymys ja vaikeus keskittyä.

B-Plus Complex on vahva ja turvallinen B-vitamiinivalmiste, jolla voit turvata vitamiinien saantiasi. Tuote sisältää eri B-vitamiinien lisäksi myös C-vitamiinia ja sinkkiä. Valmistetta on todella helppoa käyttää, sillä yksi tabletti päivässä veden kanssa otettuna riittää. B-Plus Complex sopii erinomaisesti esimerkiksi urheilijoille ja myös ikäihmisten kannattaa huolehtia B-vitamiinien riittävästä saannista. B-vitamiinien saanti vaikuttaa lisäksi myös esimerkiksi raudan imeytymiseen.

B-Plus Complex on monipuolinen ja vahva B-vitamiinivalmiste

 • Vitamiinivalmiste sisältää kaikkia tarvitsemiasi B-vitamiineja, jotka tukevat elimistösi normaalia toimintaa
 • Helppo tapa varmistaa riittävä B-vitamiinien saanti – Vain yksi tabletti päivässä riittää

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun