Luontaistuotteet.com
Vida Vahva D-Vitamiini 50 ug

Vida Vahva D-Vitamiini 50 ug

8,09€
Vida Vahva D-vitamiini on Suomessa kehitetty ja valmistettu vitamiinilisä, joka auttaa sinua ylläpitämään luustosi hyvinvointia ja vastustuskykyäsi vuoden jokaisena päivänä. D-vitamiinin saanti on tärkeää meille kaikille ja erityisen hyvää huolta siitä kannattaa pitää pimeinä vuoden aikoina, kun D-vitamiini saanti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  8,09€
  100 tablettia
  0,081 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  10,79€
from €8.09 to €10.79 2
8.09 Aminopörssi hinta tuotteelle
10.79 Aminopörssi hinta tuotteelle

Vida Vahva D-vitamiini on Suomessa kehitetty ja valmistettu vitamiinilisä, joka auttaa sinua ylläpitämään luustosi hyvinvointia ja vastustuskykyäsi vuoden jokaisena päivänä. D-vitamiinin saanti on tärkeää meille kaikille ja erityisen hyvää huolta siitä kannattaa pitää pimeinä vuoden aikoina, kun D-vitamiini saanti auringosta on vähäisempää. Vitamiinin saannin voi turvata myös laadukkaalla luontaistuotevalmisteella.

Vida Vahva D-vitamiini tuo lisäenergiaa päiviisi

Jokainen meistä tietää, että syksyn tullen väsymys voi iskeä. Joskus tähän voi olla syynä myös vitamiinien riittämätön saanti. Kesäisin auringon paistaessa kehomme tuottaa yleensä riittävän määrän D-vitamiinia, mutta erityisesti talvisin kylmässä ja pimeässä D-vitamiinin tarve lisääntyy. D-vitamiini ei kuitenkaan ole nimestään huolimatta vitamiini, vaan rasvaliukoinen hormonin esiaste. Viimeisimpien tutkimusten mukaan D-vitamiinilla on vaikutusta luuston aineenvaihdunnan ylläpidon lisäksi esimerkiksi aivojen, sydämen ja verisuoniston, sekä nivelten hyvinvointiin. Lisäksi D-vitamiinilla on todettu olevan merkittävä vaikutus yleisimpien vakavien sairauksien ennalta ehkäisyssä. Öljypohjainen kapseli on helppo niellä ja se imeytyy äärimmäisen tehokkaasti elimistöön. D-vitamiinin käyttö kannattaa aloittaa talvea kohden ajoissa ja joissain tapauksissa sen käyttöön saattaa olla tarvetta myös kesäisin.

D-vitamiinin on todettu auttavan useiden sairauksien ennalta ehkäisyssä. Tunnetuimmilta ominaisuuksiltaan sen on havaittu auttavan esimerkiksi kaamosmasennuksen ja sen katsotaan ehkäisevän tehokkaasti myös muita sairauksia, kuten flunssaa, erilaisia allergioita, joitakin syöpiä, osteoporoosia, verisuonitauteja sekä masennusta. D-vitamiini on kuitenkin juuri se vitamiini, jota suomalaiset eivät välttämättä saa tarpeeksi suoran auringonvalon vähäisyyden vuoksi. Auringonvalon vaikutuksesta muodostunut tai ravinnosta saatu D-vitamiini muuntuu ensin maksassa hormoniksi nimeltä kalsidioli, jossa muodossa se varastoituu kehoon. Keho ottaa kalsidiolin käyttöön munuaisten avulla, jolloin se muuntuu aktiivisen muodon hormoniksi nimeltä kalsitrioli. Vida Vahva D-Vitamiini 50 ug päiväannos sisältää riittävän määrän d-vitamiinia, jotta kehosi pysyy hyvinvoivana ja vastustuskykysi vahvana.

Tärkeää huomioitavaa tuotteesta

 • Yksi kapseli päivässä. Yhdessä kapselissa on D3-vitamiinia 50 μg 1000 % päivittäisen saannin vertailuarvosta.
 • Pakkauksessa 200 kapselia.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun