Luontaistuotteet.com
Fit + Feelgood, Layenberger, Eri makuja

Fit + Feelgood, Layenberger, Eri makuja

9,00€
Fit+ Feelgood -tuotteet sopivat erinomaisesti painonhallintaan. Herkulliset maut, kuten suklaa, marjajogurtti ja persikka-aprikoosi, tekevät tuotteen nauttimisesta miellyttävää. Kokeile osana tavallista ruokavaliotasi tai korvaa ateriat kuuriluontoisesti kokonaan. Kaikki mitä tarvitset Fit+ Feelgood -tuotteet sopivat henkilöille, jotka haluavat noudattaa erittäin niukkaenergistä ruokavaliota (VLCD).... Lue lisää
 

Fit+ Feelgood -tuotteet sopivat erinomaisesti painonhallintaan. Herkulliset maut, kuten suklaa, marjajogurtti ja persikka-aprikoosi, tekevät tuotteen nauttimisesta miellyttävää. Kokeile osana tavallista ruokavaliotasi tai korvaa ateriat kuuriluontoisesti kokonaan.

Kaikki mitä tarvitset

Fit+ Feelgood -tuotteet sopivat henkilöille, jotka haluavat noudattaa erittäin niukkaenergistä ruokavaliota (VLCD). Tuotteet sisältävät hyvälaatuisia proteiineja, jotka auttavat pysymään kylläisenä pidempään ja jotka ovat välttämätön osa ihmisten ruokavaliota. Lisäksi Fit+ Feelgood -tuotteissa on vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä rasvahappoja. Mukana on myös erityisesti laihdutuksen aikana käytettävää L-karnitiini-aminohappoa, joka edistää kehossa olevan rasvan kulkua soluihin, joissa rasva käytetään energiaksi. Laihtumista edistää myös tuotteisiin lisätty konjac-kasvista peräisin oleva glukomannaani. Kyseinen kuitu edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina ja turpoaa vatsassa peräti 300-kertaiseksi. Koska turvotessaan glukomannaani sitoo itseensä vettä, Fit+ Feelgood -tuotteita käytettäessä on huolehdittava riittävästä veden saannista. Suositeltava päivittäinen juotava vesimäärä on noin 2-3 litraa. Kunkin Fit+ Feelgood -pirtelöannoksen yhteydessä tulee juoda muutama desilitra vettä.

Fit+ Feelgood -pirtelöt sopivat sekä kuureittain käytettäviksi tai esimerkiksi pätkäpaaston yhteyteen. Niillä voi korvata yhden tai useamman aterian päivässä. 5:2-tyyppisessä pätkäpaastossa tuotteet sopivat erityisesti paastopäivien aterioiksi, sillä kukin annos sisältää niukasti energiaa, mutta sitäkin enemmän herkullista makua ja runsaasti elimistölle tärkeitä makro- ja mikroravinteita. Nämä tuotteet onkin valittu useasti parhaimman makuisiksi ateriankorvikkeiksi. Yksi annos pirtelöä syntyy kolmesta kukkurallisesta mittalusikallisesta eli 43 grammasta Fit+ Feelgood -jauhetta ja parista desistä kylmää vettä tai rasvatonta maitoa. Ainekset sekoitetaan shakerissa ravistelemalla, jonka jälkeen pirtelö on valmista nautittavaksi. Eri makuisia pirtelöitä voi vaihdella keskenään. Kaikki maut ovat gluteenittomia.

Edullinen ja tehokas ateriankorvike

  • Useita herkullisia makuja
  • Markkinoiden edullisin ateriankorvike - annoksen hinta on noin euron
  • Sisältää painonhallintaa tehostavia ominaisuuksia

    Siirry alkuun