Luontaistuotteet.com
Guarana Forte, Hankintatukku

Guarana Forte, Hankintatukku

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Guarana forte piristää ja antaa väsyneelle elinvoimaa. Valmistetta suositellaan autoilijoille, vuorotyöntekijöille, opiskelijoille ja kaikille nopeaa piristystä tarvitseville. Guarana ravintolisä on Brasilian viidakoissa kasvavan guarana-köynnöskasvin siemenistä valmistettua luonnonmukaista uutetta jota on käytetty jo pitkään virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta.

Guaranalla on samankaltainen virkistävä vaikutus kuin kahvilla.

Guarana on virkistävä ja nopeavaikutteinen tuote, jonka piristävä vaikutus kestää suunnilleen kaksi kertaa kauemmin kuin kahvin sisältämän kofeiinin vaikutus. Guarana sisältää ksantiineja, eli pääasiassa guaraniinia (luontainen kofeiini), theobromiinia ja theofylliiniä. Guarana Forte on makeuttamaton, gluteeniton, hiivaton, vegaaninen ja laktoositon. Käyttäjä saa Guaranasta virtaa ja elinvoimaa sekä valmisteen käyttö voi edistää myös painonpudotusta kiihdyttämällä aineenvaihduntaa pienentäen häiritsevää nälän tunnetta. Muistathan, että liian suuri annos guaraniinia päivittäin voi kofeiinin tavoin aiheuttaa joillekin henkilölle unettomuutta, sydämentykytystä tai hermostuneisuutta. Guarana Forte ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Älä ylitä suositeltua annostusta, joka on 2 kapselia päivässä.

Guarana Forte auttaa ruoansulatusjärjestelmän toiminnassa ja on hyväksi sydän- ja verisuonijärjestelmän toiminnalle. Guarana on luonnollinen lievä diureetti, joka osaltaan auttaa myös painonhallinnassa. Guaranaa verrataan usein kahviin, sillä se sisältää runsaasti kofeiinia. Guaranan siemenissä on virkistävää kofeiinia peräti 4-8 %, kun kahvinpavuissa kofeiinin määrä on vai 1-2,5 %. Guarana Forte valmisteen tehoaine guaraniini saattaa auttaa tutkimusten mukaan myös piristämään mielialaa ja tehostamaan muistia.

Guaranaa ei kannata nauttia juuri ennen nukkumaanmenoa

  • Guarana vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää
  • Guarana tunnetaan antiseptisista ominaisuuksistaan
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun