Luontaistuotteet.com
Prostasin, Valioravinto

Prostasin, Valioravinto

17,99€
(0)
Prostasin-tablettien laadukas aktiiviaine on granaattiomena, tämän ihmehedelmän monipuolisuuden ansiosta. Granaattiomenalla on hyviä vaikutuksia kolesteroliin, verenpaineeseen, eturauhasen toimintaan, solujen hapettumisen estoon sekä bakteerien ja virusten kasvuun. Prostasin-valmisteen potentiaalinen vaikutus kohdistuu miehen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ei sisällä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  17,99€
from €17.99 to €17.99 1
Prostasin, Valioravinto hinnan kehitys

Prostasin-tablettien laadukas aktiiviaine on granaattiomena, tämän ihmehedelmän monipuolisuuden ansiosta. Granaattiomenalla on hyviä vaikutuksia kolesteroliin, verenpaineeseen, eturauhasen toimintaan, solujen hapettumisen estoon sekä bakteerien ja virusten kasvuun. Prostasin-valmisteen potentiaalinen vaikutus kohdistuu miehen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa eikä laktoosia

Prostasin-valmiste on tehty granaattiomenauutteiden seoksesta, jonka koostumus vastaa kokonaista hedelmää. Valmiste sisältää granaattiomenan vahvoja flavonoideja, kuten punikalagiineja ja ellagiinihappoa. Granaattiomenan tehoaineilla on suoritettu monia tieteellisiä tutkimuksia, kuitenkaan tutkimuksista saadut näytöt eivät ole toistaiseksi täyttäneet EU:n terveysväittämiin tarvittavia selkeitä vaatimuksia. Prostasin sisältää vahvoja granaattiomenaa tukevia luonnon tehoaineita. Lykopeeni on luonnonmukainen tomaatille punaisen värin antava tehoaine, jonka hyviä vaikutuksia eturauhaseen on tutkittu useiden vuosien ajan. Sinkki on todella tärkeä hivenaine, sillä huomattava osa miehen sinkkivaroista sijaitsee eturauhasessa. Sinkin puute voi johtaa vakaviin eturauhasvaivoihin.

Prostasin valmiste on tarkoitettu miehisen elämänlaadun kohentamiseen. Valmiste on erityisesti tarkoitettu testosteronitasojen ylläpitämiseen ja seksuaalisen aktiivisuuden tukemiseen. Tiesitkö, että tiheä virtsaamisen tarve ja rakon puutteellinen tyhjeneminen saattavat johtua eturauhasen laajenemisesta? Eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta puhutaan paljon, se on usein seurausta iän myötä tapahtuvasta testosteronin eli mieshormonin määrän hiipumisesta. Prostasin valmisteen sisältämä granaattiomena on tunnettu terveyspommi, jota on käytetty vuosisatojen ajan useisiin terveyttä ylläpitäviin tarkoituksiin.

Prostasin auttaa veren testosteronitasoja pysymään hyvinä

 • Prostasin suojaa soluja hapettumisstressiltä
 • Prostasin ehkäisee ennalta testosteronin määrän alenemista

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun