Luontaistuotteet.com

X-Potens Tribulus, Hankintatukku

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

X-Potens Tribulus ravintolisä sisältää standardoitua Tribulus terrestris -uutetta, jonka vaikuttavina aineina on steroidaalisia saponiineja, mm. protodioskiineja. Yksi X-Potens Tribulus 500 tabletti sisältää 500 mg Tribulus terrestris -uutetta ja 50 mg protodioskiineja.

Tuote tehostaa lihasvoiman hankintaa ja vaikuttaa edullisesti hormonitoimintaan

X-potens Tribulus 500 mg ravintovalmiste vahvistaa tehokkaasti mieskuntoa, lisää lihasvoimaa, viriliteettiä ja kestävyyttä. Valmiste on hiivaton, laktoositon, gluteeniton ja täysin vegaaninen. Tuotteen tutkitut ainesosat ovat vegaaninen Tribulus terrestris -uute, mikrokiteinen selluloosa, siloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja paakkuuntumisenestoaineet. Valmisteen makeuttamiseen on käytetty ksylitolia ja lakritsijuurijauhetta. Tuotetta markkinoidaan hedelmällisyyden ja halukkuuden lisäämiseen sekä lihasvoiman kasvattamiseen. Kasvina Tribulus terrestris eli auringonkeltainen okarennokki on Välimeren alueella kasvava kasvi, jolla on pihlajamaiset lehdet, piikikkäät oksat, sekä upean keltaiset kukat. Tribulus terrestris kukkaa käytetään parantavana kasvina sekä kiinalaisessa lääketieteessä että ayurvedassa eli monien tuntemassa perinteisessä intialaisessa kansanlääkinnässä.

Tribulus terrestris lisää merkittävästi aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin tuotantoa, ja kyseinen hormoni säätelee puolestaan testosteronin tuotantoa kiveksissä. Kohonnut testosteronitaso voimistaa lihasten proteiinisynteesiä, jonka avulla lihasten kasvu nopeutuu ja voima lisääntyy. Testosteroni auttaa myös palautumiseen urheilusuoritusten jälkeen. Naisen elimistössä Tribulus terrestris kiihdyttää aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin tuotantoa. Naisilla testosteronin muodostuminen lisääntyy lisämunuaisen kuorikerroksessa. Tribulus terrestris edistää seksuaalista halua myös naisilla, ja valmisteesta on hyötyä myös vaihdevuosien tuomissa erilaisissa vaivoissa naisen elimistössä.

Tuote on valmistettu Suomessa

  • Valmiste on vegaaninen, gluteeniton, hiivaton ja laktoositon
  • Tuote on tunnettu ja turvallinen vaihtoehto mieskunnon ylläpitoon
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun