Luontaistuotteet.com
Orhimax, FINNMAX

Orhimax, FINNMAX

17,99€
OrhiMax ravintolisän vaikuttavat aineosat ovat luonnolliset aminohapot, kuten L-arginiini, L-ornitiini ja D-asparagiinihappo sekä tribulus terrestris kasviuutteena. Tuotteeseen on koottu yhdistelmä tehokkaita ja samalla täysin turvallisia ainesosia molemmille sukupuolille. Orhimax on jauhemainen, tarkkaan valittu ja tehokas ravintolisä Orhimax on todellinen suorituskyvyn.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  17,99€
from €17.99 to €17.99 1
17.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

OrhiMax ravintolisän vaikuttavat aineosat ovat luonnolliset aminohapot, kuten L-arginiini, L-ornitiini ja D-asparagiinihappo sekä tribulus terrestris kasviuutteena. Tuotteeseen on koottu yhdistelmä tehokkaita ja samalla täysin turvallisia ainesosia molemmille sukupuolille.

Orhimax on jauhemainen, tarkkaan valittu ja tehokas ravintolisä

Orhimax on todellinen suorituskyvyn lisääjä, joka tuo lisää puhtia arkeen, treeniin ja makuuhuoneeseen. Tuotteeseen kootut tehokkaat ja samalla täysin turvalliset ainesosat saavat yhdessä aikaan lisääntyneen seksuaalisen halukkuuden, kyvykkyyden ja nautinnon molemmille sukupuolille. Näiden todella merkittävien vaikutusten lisäksi useimmat huomaavat tuotteen käytön myötä nukkuvansa yönsä paremmin ja olevansa päivällä virkeämpiä. Urheilijoille tuote tuo hyötyä mahdollistamalla nopeamman palautumisen treeneistä ja luomalla elimistöön hormonaalisesti paremmat lähtökohdat treeneissä kehittymiselle. Valmiste soveltuu aktiivisille kuntoilijoille, kehonrakentajille ja voimanostajille. Tuote sopii kaikille urheilijoille iästä riippumatta sekä ikääntyville miehille potenssiongelmiin.

OrhiMax valmisteesta käytetään nimitystä "luonnon viagra" ja sitä se todella on aikuisen käyttäjän iästä riippumatta. Tuotteessa olevan arginiinin positiivinen vaikutus verenvirtaukseen takaa käyttäjälle sen, että säännöllisen L-arginiinilisän nauttimisen yhteydessä sekä naiset että miehet voivat kokea upeaa seksuaalista kyvykkyyttä kohentavan vaikutuksen. OrhiMax on todella laadukas ravintolisä, joka tarjoaa entistä voimakkaamman lihaspumpin ja vaskulariteetin treenisalilla ja stimuloi samalla lihaskasvua.

OrhiMax 4-Teho auttaa saamaan parhaan hyödyn päivittäisistä treeneistä

 • OrhiMax 4-Teho auttaa käyttäjää myös makuukamarin puolella
 • OrhiMax 4-Teho kohentaa mieskuntoa luonnollisesti

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun