Luontaistuotteet.com
NivelMax Combi, FINNMAX

NivelMax Combi, FINNMAX

25,99€
Finnmaxin NivelMax Combi on tehokas kapseli, joka sisältää useita tehokkaita ainesosia. Kyseessä on täysin turvallinen ja erittäin toimiva yhdistelmätuote, jonka raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan lopputuloksen. Toimiva nivelterveysvalmiste kapseleina Toimivat ja tehokkaat NivelMax Combi kapselit ovat erittäin helppokäyttöisiä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  25,99€
  150 kpl
  0,17 € / kpl
from €25.99 to €25.99 1
25.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Finnmaxin NivelMax Combi on tehokas kapseli, joka sisältää useita tehokkaita ainesosia. Kyseessä on täysin turvallinen ja erittäin toimiva yhdistelmätuote, jonka raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan lopputuloksen.

Toimiva nivelterveysvalmiste kapseleina

Toimivat ja tehokkaat NivelMax Combi kapselit ovat erittäin helppokäyttöisiä. Kokonaiset kapselit voi niellä sellaisenaan mielellään vesilasillisen tai muun nesteen kera. Yksi pakkaus NivelMax Combia sisältää yhteensä 150 kapselia. Suositeltava vuorokausiannos on kaksi kapselia päivässä. Kaikki kapselit sisältävät terveysvaikutteista glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia, metyylisulfonyylimetaania (MSM), inkivääriuutetta, liivatetta ja lisäksi väriaineena kapseleissa on titaanidioksidia. Nämä ovat raaka-aineita, jotka tutkitusti edesauttavat nivelrustojen, nivelsiteiden, nivelten ja jäsenten hyvinvointia. Vuorokausiannos eli kaksi kapselia sisältää 500 mg glukosamiinisulfaattia, 400 mg kondroitiinisulfaattia, 400 mg MSM: ää ja 100 mg inkivääriuutetta.

NivelMax Combi on toimiva ja tehokas nivelterveysvalmiste, joka sisältää vain parhaita raaka-aineita, joilla on tutkitusti hyvä vaikutus elimistöön. Se auttaa erilaisiin ikäviin kipuihin ja särkyihin, etenkin nivelten alueilla. NivelMax Combi auttaa jo olemassa oleviin kiputiloihin erittäin tehokkaasti, joten se sopii hyvin myös monille aktiivisille urheilijoille. Yksi pakkaus päivittäisessä käytössä yhdellä henkilöllä riittää noin kolmeksi kuukaudeksi.

Tehokas nivelterveyskapseli kiputiloihin

 • Helppokäyttöinen kapseli niellään nesteen kera.
 • Auttaa tehokkaasti nivelsärkyihin ja muihin kiputiloihin.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun