Magnesium 375 mg tabletteina, Elexir Pharma

Magnesium 375 mg tabletteina, Elexir Pharma

13,90€
00.0
(0)
Magnesium on elimistölle välttämätön kivennäisaine. Sitä saadaan muun muassa pavuista, siemenistä, täysjyväviljasta sekä pähkinöistä. Magnesiumista on hyötyä ja apua esim. sydämelle, levottomille jaloille, hampaille sekä luustolle ja suonenvetoon. Magnesiumvalmiste helposti nautittavassa muodossa Magnesium.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  13,90€
from €13.9 to €13.9
Magnesium 375 mg tabletteina, Elexir Pharma hinnan kehitys

Magnesium on elimistölle välttämätön kivennäisaine. Sitä saadaan muun muassa pavuista, siemenistä, täysjyväviljasta sekä pähkinöistä. Magnesiumista on hyötyä ja apua esim. sydämelle, levottomille jaloille, hampaille sekä luustolle ja suonenvetoon.

Magnesiumvalmiste helposti nautittavassa muodossa

Magnesium 375 mg 120 tablettia, Elexir Pharma on laadukas magnesiumvalmiste, joka on erittäin helppo nauttia. Se on tablettimuodossa oleva tuote, ja sen sisältämä mustapippuriuute auttaa magnesiumia imeytymään elimistöön normaalia paremmin. Tuote ei sisällä ollenkaan säilöntäaineita, väriaineita eikä makuaineita. Se ei myöskään sisällä lainkaan GMO-ainetta, eikä aineksia, jotka ovat olleet säteilyn alaisina. Magnesiumin on tutkimuksissa todettu vähentävän riskiä sairastua diabetekseen, sekä auttavan astmasta ja rytmihäiriöistä kärsiviä. Se myös tukee lihaksen normaalia toimintaa sekä tukee useita psykologisia toimintoja. Pakkaus sisältää 120 tablettia.

Magnesium 375 mg 120 tablettia, Elexir Pharma sisältää mustapippuriuutetta eli Bioperiinia 2,5mg, B6-vitamiinia 3,7mg ja magnesiumia yhteensä 375mg. Päiväannokseksi suositellaan aikuisille yhtä tablettia, nautittuna mielellään saman aikaisesti aterian kanssa. Tabletti niellään veden kera. Tuotteen suositeltua vuorokautista annostusta ei saa ylittää. Tuote tulee säilyttää poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että tuote ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Magnesium on elimistölle tärkeä kivennäisaine

 • Auttaa suonenvetoon ja lihaskramppeihin
 • Tukee useita psykologisia toimintoja

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun