Luontaistuotteet.com
Bioteekin Cibusine Forte, Bioteekki

Bioteekin Cibusine Forte, Bioteekki

14,39€
20% alennusta 17,99€
(0)
Bioteekin Cibusine Forte sisältää vahvaa, ja tehokkaasti imeytyvää kurkumauutetta. Kurkuma edistää immuunijärjestelmän toimintaa, ja suojaa elimistöä tehokkaana antioksidanttina. Cibusine Forte valmisteen TSE forte -kurkumauute on beetasyklodekstriinin, ja kurkumiinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini tehostaa kurkumiinin hyvää tekeviä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  14,39€
  17,99€
  30 kapselia
  0,48 € / kapseliaa
from €14.39 to €14.39 1
Bioteekin Cibusine Forte, Bioteekki hinnan kehitys

Bioteekin Cibusine Forte sisältää vahvaa, ja tehokkaasti imeytyvää kurkumauutetta. Kurkuma edistää immuunijärjestelmän toimintaa, ja suojaa elimistöä tehokkaana antioksidanttina. Cibusine Forte valmisteen TSE forte -kurkumauute on beetasyklodekstriinin, ja kurkumiinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini tehostaa kurkumiinin hyvää tekeviä vaikutuksia.

Cibusine Forte edistää immuunijärjestelmän tehoa

Kurkumaa sanotaan todelliseksi terveyspommiksi, sillä kasvi omaa useita terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Kasvi toimii antioksidanttina, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, ja torjuu tulehduksia. Edellä olevien lisäksi, kasvin terveysvaikutuksiin kuuluvat, että se parantaa ruoansulatusta, laskee kuumetta, ja puhdistaa elimistöä. Kurkumaa käytetään yleisesti suoliston toiminnan parantamiseen, sekä ehkäisemään hankalia vatsavaivoja. Kurkuma ehkäisee tehokkaasti myös flunssaa, ja lievittää erilaisia nivelkipuja. Iholla olevan haavan tai palovamman, voi puhdistaa hellävaraisella kurkumauutteella. Bioteekin Cibusine Forte desinfioi ihon, ja nopeuttaa paranemista tehokkaasti. Kurkumauutteella on siis paljon terveyttä ylläpitäviä, ja sairauksia ennaltaehkäiseviä vaikutuksia.

Valmistetta suositellaan käytettäväksi tarvittaessa 1-2 tablettia, jotka nielaistaan kokonaisena runsaan veden kanssa. Valmistetta ei suositella pienille lapsille, raskaana oleville eikä imettäville. Valmiste saattaa vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon, jota tuotetta ei suositella käytettäväksi yhtä aikaa kyseisen valmisteen kanssa. Valmiste pitää säilyttää poissa lasten, ja lemmikkien ulottuvilta. Ravintolisää ei pidä käyttää terveellisten elintapojen korvikkeena. Bioteekin Cibusine Forte on gluteeniton, laktoositon, ja maidoton.

Bioteekin Cibusine Forte auttaa ylläpitämään terveyttä

 • Bioteekin Cibusine Forte ennaltaehkäisee tulehduksia
 • Bioteekin Cibusine Forte on laktoositon, maidoton, ja gluteeniton.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun