Antistress Vahva

Antistress Vahva

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Antistress Vahva sisältää vaikuttavana aineena L-teaniinia, jonka on todettu lisäävän keskittymis- ja oppimiskykyä, sekä edesauttavan rentoutumista. L-teaniinia esiintyy luonnossa pienemmissä pitoisuuksissa, muun muassa vihreän teen lehdissä.

Antistress rentouttaa, muttei väsytä

Teaniini on aminohappo, jonka vaikutus elimistössä on nopeaa sen solukalvojen ja aivoesteen läpäisevän vaikutuksen vuoksi. Teaniinia on tehokkaissa määrin esimerkiksi teepensaan lehdistä uutetussa teessä, sekä tietenkin tiivistetyssä muodossa muun muassa Antistress Vahva-kapseleissa. Mainittujen rentoutumista ja keskittymiskykyä auttavien ominaisuuksien lisäksi Joissakin tutkimuksissa teaniinin on myös todettu vahvistavan t-solujen tiettyjen toimintaa ja lisäävän näin vastustuskykyä, sekä lisäksi antibakteeristen proteiinien määrää verenkierrossa. Useissa EEG-tutkimuksissa on todettu teaniinilla olevan jännitystä laukaisevaa, rauhattomuutta vähentävää, oppimis- ja keskittymiskykyä lisäävää, luovuutta edesauttavaa, kireyttä poistavaa, sekä immuunivastetta ja fyysistä maksimisuoritusta nostavaa vaikutusta. Se toimii erityisesti kofeiinin kanssa vastavaikuttajana erinomaisesti, jolloin kofeiini piristää ja teaniini rauhoittaa sopivalla tavalla. Koska teaniini on luonnontuote, se ei aiheuta riippuvuutta tai muita negatiivisia reaktioita kehossa.

Antistress Vahvan vaikutus alkaa parhaimmillaan noin neljänkymmenen minuutin päästä tabletin nauttimisesta. Olon pitäisi tällöin pikkuhiljaa muuttua rennommaksi ja rauhallisemmaksi, sekä ajatusten kirkastua ja jännityksen laueta. Pystyt keskittymään olennaiseen, eikä turhaa energiaa haaskaudu jännittämiseen. Jännittäminen ja stressaaminen ovat keholle aina rasitteita ja onkin tärkeää rentoutua erityisesti stressaavimmissa elämäntapahtumissa. Voit nauttia kapselin myös nukkumaan menon yhteydessä ja kokeilla, miten rentoudut mukavasti unten maille, sillä sen rauhoittava vaikutus auttaa saamaan unen päästä kiinni ja helpottaa jännitystiloja, joita päivän aikana olet kehoosi kerännyt. Antistress Vahva sopii stressistä ja jännityksestä kärsiville, paljon esiintyville ja keskittymiseen apua tarvitseville, kuten opiskelijoille.

Tärkeää huomioitavaa Antistress Vahva

  • 1 kapseli nautitaan runsaan veden kera noin tunti (40-60 minuuttia) ennen toivottua vaikutusaikaa. Annoksen voi uusia tarvittaessa.
  • 15 kapselia / pakkaus.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun