Ladyvita 50+

Ladyvita 50+

14,95€
(0)
Ladyvita 50+ sisältää d-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, kasviestrogeenia, vitamiinia, ja kivennäisaineita. Valmiste sisältää yhteensä 13 tärkeää vitamiinia, ja 8 kivennäisainetta. Valmistetta otetaan 3 kappaletta päivittäin säännöllisesti päivittäin. Ladyvita 50+ on tehokas monivitamiini aikuiselle naiselle Tiesitkö, että kalsiumin, ja d-vitamiinin säännöllinen käyttö on tärkeää yli 50-vuotiaalle.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  14,95€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  16,99€
from €14.95 to €16.99 2
Ladyvita 50+ hinnan kehitys

Ladyvita 50+ sisältää d-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, kasviestrogeenia, vitamiinia, ja kivennäisaineita. Valmiste sisältää yhteensä 13 tärkeää vitamiinia, ja 8 kivennäisainetta. Valmistetta otetaan 3 kappaletta päivittäin säännöllisesti päivittäin.

Ladyvita 50+ on tehokas monivitamiini aikuiselle naiselle

Tiesitkö, että kalsiumin, ja d-vitamiinin säännöllinen käyttö on tärkeää yli 50-vuotiaalle naiselle? Elimistön hivenaineiden, ja vitamiinien tarve lisääntyy iän myötä, kun estrogeenin toiminta päättyy, ja kalsiumin tuotanto kehossa vähenee. Ladyvita 50+sisältää 9 m rautaa, joka tehostaa hemoglobiinin tuotantoa, ja antaa virkeän olon jokaiseen päivään. Huomattavaa on, että käyttäjä saa kaikki elintärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet samasta valmisteesta. Ladyvita 50+ tekee naisen tärkeästä elämänvaiheesta paljon helpompaa, ja todella nautittavaa. On mukava herätä päivittäin hyvillä mielin terveellisen elämäntavan, sopivan liikunnan, ja tehokkaan ravintolisä Ladyvita 50+ ansiosta.

Alkaviin vaihdevuosiin, eli monille pelottavaan menopaussiin liittyy monenlaisia terveysongelmia. Hikoilu, kuumat aallot, masennus, ja unettomuus ovat tyypillisiä vaihdevuosiin liittyviä asioita. Valmiste sisältää tehokkaita kasviestrogeeneja, jotka auttavat vaihdevuosien aikana. Tuotteen sisältämä magnesium tukee hermoston ja lihasten toimintaa, sekä D-vitamiini, sekä kalsium pitävät yllä luuston terveyttä. Yleisesti vaihdevuosilla tarkoitetaan kuukautiskierron lopullista päättymistä, jolloin elimistön estrogeenituotanto huomattavasti vähenee.

Ladyvita 50+ auttaa tehokkaasti vaihdevuosiin

 • Ladyvita 50+ täyttää aikuisen naisen päivittäisen vitamiinien tarpeen
 • Ladyvita 50+ on tehokkaasti koostettu ravintolisä terveellisen ruokavalion ohella

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun