Luontaistuotteet.com
Bioteekin Probiootti plus kapselit

Bioteekin Probiootti plus kapselit

7,99€
20% alennusta 9,99€
(0)
Bioteekin Probiootti Plus kapselit ovat suomalainen, koko perheen hyvinvointiin tarkoitettu maitohappobakteerivalmiste. KUn vatsa voi hyvin on helppo itsekin hymyillä. Bioteekin Probiootti Plus soveltuu sekä päivittäiseen käyttöön että esim. lomamatkojen tueksi, ja auttaa vatsaa palautumaan antibioottikuurien jälkeen. Bioteekin Probiootti Plus ja vatsa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  7,99€
  9,99€
  125 kapselia
  0,064 € / kapseliaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  24,95€
from €7.99 to €24.95 2
Bioteekin Probiootti plus kapselit hinnan kehitys

Bioteekin Probiootti Plus kapselit ovat suomalainen, koko perheen hyvinvointiin tarkoitettu maitohappobakteerivalmiste. KUn vatsa voi hyvin on helppo itsekin hymyillä. Bioteekin Probiootti Plus soveltuu sekä päivittäiseen käyttöön että esim. lomamatkojen tueksi, ja auttaa vatsaa palautumaan antibioottikuurien jälkeen.

Bioteekin Probiootti Plus ja vatsa hymyilee

Bioteekin Probiootti Plus on vatsaa hellivä suomalainen maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön. Kun maha voi hyvin on helpompi keskittyä elämän tärkeisiin hetkiin. Suoliston bakteerikanta saattaa häiriintyä esim. stressin, ruokavalion, lääkekuurin tai sairauden vuoksi. Vatsan hyvinvointi on tärkeää ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, ja siksi Bioteekki on kehittänyt tutkittuja maitohappobakteereja sisältävät Probiootti Plus kapselit. Annostelu: 1 kapseli tyhjään mahaan, n. tunti ennen muita lääkkeitä. Annostuksen voi nostaa 3:een esim. ripulitilanteissa. Tarvittaessa kapseli on mahdollista avata, ja sisällön voi sekoittaa viileään ruokaan tai juomaan. Ainesosat: Inuliini, kalsiumkarbonaatti, liivate, glukoosimonohydraatti maissista, maitohappobakteerivalmiste, mannoosi, paakkuuntumisenestoaineetm kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, titaanidioksi (kapselien väriaine). 1 kapseli sisältää maitohappobaktereita 2,1x109 cfu, L. acidophilus, L. paracasei, L. rhamnosus, Bifidobacterium lactis. Saattaa sisältää jäämiä maidosta. Tuotetta ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin sen ainesosalle. Tuote on säilytettävä viileässä. Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Suomalaisille tehty Bioteekin korkealaatuinen Probiootti Plus palauttaa vatsasi tasapainon niin päivittäisessä käytössä kuin lomamatkoillakin. Bioteekin Probiootti Plus on helppo ottaa matkalle mukaan, ja päivittäinen käyttö tukee suoliston toimintaa myös yllättävissä tilanteissa. Antibioottikuurien aikana suoliston bakteerikanta muuttuu epäsuotuisalla tavalla, ja Bioteekin Probiootti Plus kannattaa ottaa käyttöön jo antibioottikuurin aikana, sekä jatkaa sen jälkeen vähintään 2 viikkoa.

Suomalaisille tehty Bioteekin Probiootti Plus

 • Tehokas vatsan tasapainottaja.
 • Hyvinvoiva suolisto tukee vastustuskykyä.
 • Sisältää tutkitusti tehokkaita maitohappobakteereita.
 • Palauttaa vatsan normaalin bakteerikannan erityistilanteissa.
 • Vatsan päivittäiseen hyvinvointiin.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun