Luontaistuotteet.com
Vitacell Kurkuma, A.Vogel

Vitacell Kurkuma, A.Vogel

16,95€
Vitacell Kurkuma on kotimainen, koko kehon hyvinvointia tukeva luontainen kurkumavalmiste. Se hellii ja tekee hyvää muun muassa maksalle, nivelille ja ruoansulatukselle ja sisältää hyvin imeytyviä kurkuminoideja. Valmiste joka hellii koko kehon hyvinvointia Valmisteen teho perustuu kurkumaan, joka tunnetaan sen monista hyvää tekevistä ominaisuuksista. Sen lisäksi, että kurkuma toimii mausteena ruoanlaitossa.... Lue lisää
 

Vitacell Kurkuma on kotimainen, koko kehon hyvinvointia tukeva luontainen kurkumavalmiste. Se hellii ja tekee hyvää muun muassa maksalle, nivelille ja ruoansulatukselle ja sisältää hyvin imeytyviä kurkuminoideja.

Valmiste joka hellii koko kehon hyvinvointia

Valmisteen teho perustuu kurkumaan, joka tunnetaan sen monista hyvää tekevistä ominaisuuksista. Sen lisäksi, että kurkuma toimii mausteena ruoanlaitossa, se myös tunnetaan rohtona. Vitacell Kurkuma sisältää hyvin imeytyvää uutetta, joka on tuotettu kurkumasta. Sen patentoitu ja ainutlaatuinen koostumus auttaa uutetta imeytymään jopa 30 kertaa paremmin kuin perinteinen kurkumauute. Lisäksi pienempi annostus riittää verrattuna tavalliseen kurkumauutteeseen. Suositeltu vuorokausiannostus tällä valmisteella on vain 1 tabletti kahdesti päivässä nautittuna. Tuotetta voidaan käyttää joko kuuriluontoisesti tai pidempiaikaisesti muun muassa nivelten hyvinvointiin ja elimistön yleisen vastustuskyvyn parantamiseen.

Vitacell Kurkuman suositeltu vuorokausiannos, eli 2 tablettia, sisältää kurkumauutevalmistetta kaikkiaan 1000 milligrammaa. Kurkuminoideja annoksessa on kaikkiaan 200 milligrammaa. Tuote on paitsi laktoositon myös hiivaton, eikä valmistuksessa ole käytetty gluteenia, joten se sopii monelle. Huomioithan, että ravintolisä ei koskaan syrjäytä terveellistä ja monipuolista ravintoa. Valmisteessa ei ole käytetty mitään eläimistä peräisin olevia valmistusaineita, joten tuote sopii myös vegaaneille.

Vitacell Kurkuman ominaisuuksia

  • Sisältää hyvin imeytyvää kurkumauutetta
  • Ei eläinperäisiä raaka-aineita

    Siirry alkuun