Luontaistuotteet.com
Esipilkottu Maca, Foodin

Esipilkottu Maca, Foodin

6,99€
(0)
Esipilkottu Maca on vuosisatoja käytetty juuri. Maca on hyvä proteiinin lähde, ja se sisältää c-vitamiinia sekä hivenaineita. Macan käyttö kannattaa aloittaa hillitysti, jotta vatsa tottuu siihen. Muinaisen juureksen vaikutukset Macalla on tunnetusti monia terveysvaikutuksia, ja sitä on käytetty esimerkiksi antamaan sotilaille energiaa. Macan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  6,99€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  11,99€
from €6.99 to €11.99 2
6.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
11.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Esipilkottu Maca on vuosisatoja käytetty juuri. Maca on hyvä proteiinin lähde, ja se sisältää c-vitamiinia sekä hivenaineita. Macan käyttö kannattaa aloittaa hillitysti, jotta vatsa tottuu siihen.

Muinaisen juureksen vaikutukset

Macalla on tunnetusti monia terveysvaikutuksia, ja sitä on käytetty esimerkiksi antamaan sotilaille energiaa. Macan on voimakas adaptogeeni. adaptogeenien uskotaan auttavan kehoa jaksamaan äärimmäisessä stressissä. Maca vaikuttaa kateenkorva nimiseen rauhaseen, joka sijaitsee ihmisen rintaontelossa. Maca parantaa fyysistä suoritusta, ja sillä on tunnetusti libidoa parantava vaikutus. Macaa voi käyttää sellaisenaan tai lisätä esimerkiksi smoothien sekaan. Maca sisältää 18 eri aminohappoa, C-vitamiinia, kaliumia, rautaa, mangaania, kalsiumia. Maca jauheen käyttäjät ovat huomanneet yleisen vireystason nousevan sekä seksuaalisen vireyden parantumista. Esipilkottu maca on vatsaystävällisempi vaihtoehto, sillä se imeytyy paremmin.

Maca on melkoinen superfood, mutta sen käyttö kannattaa aloittaa varovasti, ja lisätä annostusta hiljalleen. Tällöin vatsalle jää aikaa totutella tuotteeseen. Käyttö kannattaa jaksottaa, ja pitää välillä tauko sen käytöstä. Esimerkiksi 3 viikko käyttöä ja viikko käyttämättä. Tuote on gluteeniton, maidoton ja sopii myös vegaaneille. Loistava tuote kun haluat tehostaa immuunijärjestelmääsi luonnollisesti. Tuote voi myös piristää elämää makuuhuoneen puolella.

Luonnollinen työkalu immuniteetin tueksi

 • Maidoton sekä gluteeniton
 • Adaptogeeni auttaa jaksamaan stressin alla

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun