Luontaistuotteet.com
Psyllium, CocoVi

Psyllium, CocoVi

6,50€

(0)
Laatuvalmistaja CocoVin psylliumjauhe on erinomainen kuitulisä jokapäiväiseen ruokavalioon. Se on jänönratamon kuivattua siemenkuorta. Tuote on täysin gluteeniton ja soveltuukin esimerkiksi leivontaan erinomaiseksi kuitulisäksi myös keliaakikolle. Psylliumista kuituja jokapäiväiseen ruokavalioon herkullisella tavalla Psylliumissa on runsaasti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  6,50€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  6,50€
  115 g
  0,057 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  6,50€
  115 g
  0,057 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  14,90€
  340 g
  0,044 € / g
from €6.5 to €14.9 4
6.5 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
6.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle
6.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle
14.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle
Psyllium, CocoVi hinnan kehitys

Laatuvalmistaja CocoVin psylliumjauhe on erinomainen kuitulisä jokapäiväiseen ruokavalioon. Se on jänönratamon kuivattua siemenkuorta. Tuote on täysin gluteeniton ja soveltuukin esimerkiksi leivontaan erinomaiseksi kuitulisäksi myös keliaakikolle.

Psylliumista kuituja jokapäiväiseen ruokavalioon herkullisella tavalla

Psylliumissa on runsaasti kuituja, jopa 85-87 %. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi jokapäiväiseen ruokavalioon ravintolisänä. Psylliumin kerrotaan mm. tasapainoittavan vatsan toimintaa ja pitävän yllä kylläisyyden tunnetta. Tuote sopii siis myös painonsa tarkkailijoille, sillä psylliumin avulla voit välttää liian suurten ruoka-annosten syömistä. Kuidukas ravintolisä edistää vatsan toimintaa ja soveltuu myös ummetuksen helpotukseen. Keliaakikoille hyviä uutisia, nimittäin psyllium on täysin gluteeniton tuote. Täten se soveltuukin erinomaisesti ruuanlaittoon ja leivontaan. Psylliumin avulla saat leipomuksiisi kuohkeutta sekä sitkoa, joita muuten voi olla vaikea saada gluteenittomassa leivonnassa.

Ratamokasvista saatava psyllium on saavuttanut suuren suosion herkullisen makunsa sekä todella runsaan kuitupitoisuutensa vuoksi. Voit lisätä sen käyttöä päivässä pikkuhiljaa lisäämällä sitä esim. aamupuuroon, smoothieen tai jogurttiin. Kokeile itse, mikä tapa sopii sinulle parhaiten. Kuidut parantavat suolistosi toimintaa ja samalla muokkaavat myös tärkeää sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaasi parempaan suuntaan. Pari teelusikallista päivässä riittää ja vatsasi kiittää!

Hyvä tietää psylliumista

 • Käyttö: Lisää jauhetta 1-2 tl 2-3 dl:aan nestettä. Leipoessasi 1-2 rkl 5 dl:aan taikinanestettä. Suositeltua annoskokoa ei saa ylittää.
 • Huomaathan, että tuote ei yksistään korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun