Luontaistuotteet.com
Boost B12-vitamiinisuihke, Nordic Health Sprays, nordichealthsprays

Boost B12-vitamiinisuihke, Nordic Health Sprays, nordichealthsprays

17,09€
Boost B12-vitamiinisuihke on tehokas ja helposti imeytyvä vitamiinivalmiste. B12-vitamiini ehkäisee tehokkaasti väsymystä sekä tukee energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Suihke sopii erityisen hyvin esimerkiksi kasvissyöjille, jotka haluavat varmistaa päivittäisen B12-vitamiinin saantinsa. Boost B12-vitamiinisuihke on tehokas ja hyvänmakuinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  17,09€
from €17.09 to €17.09 1
17.09 Aminopörssi hinta tuotteelle

Boost B12-vitamiinisuihke on tehokas ja helposti imeytyvä vitamiinivalmiste. B12-vitamiini ehkäisee tehokkaasti väsymystä sekä tukee energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. Suihke sopii erityisen hyvin esimerkiksi kasvissyöjille, jotka haluavat varmistaa päivittäisen B12-vitamiinin saantinsa.

Boost B12-vitamiinisuihke on tehokas ja hyvänmakuinen vitamiinivalmiste

Boost B12-vitamiinisuihke kuuluu Nordic Health Sprays tuoteperheeseen. B12-vitamiini on tärkeä vitamiini, jota saadaan ruokavaliossa erityisesti eläinperäisistä tuotteista. B12-vitamiinia on tärkeää saada riittävästi, sillä vitamiini tukee esimerkiksi aineenvaihdunnan ja aivojen normaalia toimintaa. Suihkemuodossa oleva B12-vitamiinivalmiste on erityisen tehokas, sillä se pääsee imeytymään elimistöön suoraan limakalvojen kautta. Hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen tuote sopii erinomaisesti niille, jotka inhoavat pillerien nielemistä. Vitamiinisuihke sopii erittäin hyvin myös vegaaneille, sillä se ei sisällä mitään eläinperäisiä aineita. Valmiste sisältää B12-vitamiinin lisäksi myös kromia, joka auttaa pitämään verensokerin tasaisena.

Boost B12-vitamiinisuihkeen käyttö on todella helppoa, sillä pieni suihkepullo kulkee kätevästi mukana vaikkapa laukussa tai taskussa. Tuotetta suihkutetaan suoraan suun limakalvolle yhdestä neljään kertaa päivän aikana. Viime aikaisissa tutkimuksissa on havaittu, että vitamiinit imeytyvät erityisen tehokkaasti posken limakalvolta. Tuotteen sisältämä B12-vitamiini on laadukasta metyylikobalamiinia, sillä sen on havaittu tutkimuksissa imeytyvän parhaiten. Suihkemuotoisen vitamiinin on uskottu tutkimusten perusteella olevan pillerimuotoista vitamiinia huomattavasti tehokkaampi.

Boost B12-vitamiinisuihke tuo lisää energiaa päivään

 • Kätevä ja hyvänmakuinen B12-vitamiinisuihke kulkee helposti mukana, ja sitä on vaivatonta käyttää
 • B12-vitamiini ja kromi tukevat esimerkiksi aivojen ja aineenvaihdunnan toimintaa
 • Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvissyöjille, jotka haluavat varmistaa B12-vitamiinin saannin

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun