Luontaistuotteet.com
Magnesium kipusuihke, Nordic Health Sprays, nordichealthsprays

Magnesium kipusuihke, Nordic Health Sprays, nordichealthsprays

26,95€
(0)
Magnesium kipusuihke on täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote päivittäiseen käyttöön vartalon kipualueille. Se sisältää vain puhdasta luonnon magnesiumia sekä magnesiumin imeytymistä edistäviä huolella valittuja raaka-aineita. Miten suihketta käytetään? Magnesium kipusuihketta on helppo käyttää.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  26,95€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  26,99€
from €26.95 to €26.99 2
26.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
26.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
Magnesium kipusuihke, Nordic Health Sprays, nordichealthsprays hinnan kehitys

Magnesium kipusuihke on täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote päivittäiseen käyttöön vartalon kipualueille. Se sisältää vain puhdasta luonnon magnesiumia sekä magnesiumin imeytymistä edistäviä huolella valittuja raaka-aineita.

Miten suihketta käytetään?

Magnesium kipusuihketta on helppo käyttää. Suihketta suihkutetaan suoraan iholle kohtaan, missä vaiva on. Aluksi suihketta voi käyttää suurempia annoksia: 10-20 suihkausta kolme kertaa päivässä. Myöhemmin annoskoon voi pienentää 5-10 suihkaukseen kahdesti päivässä. Hierominen edistää magnesiumin imeytymistä iholle. Joillekin magnesium voi aiheuttaa aluksi kihelmöintiä korkean mineraalipitoisuutensa vuoksi. Aloe vera voi heikentää magnesiumin imeytymistä, joten sitä sisältäviä voiteita tulisi välttää, kun magnesium suihke on käytössä. Toisinaan mineraalipitoisuus aiheuttaa pullon suuttimen tukkeutumisen. Tukkeuman saa poistettua ja suuttimen auki, kun sitä huuhtelee kuumalla vedellä.

Magnesium kipusuihke on todella kätevä käyttää ja helppo kuljettaa mukana vaikkapa käsilaukussa. Sen on huomattu tuovan helpotusta niin kulumiin, nivelrikkoon, iskiasvaivoihin, suonenvetoihin, jännetuppitulehduksiin kuin reumaankin. Myös erilaiset nivelien, lonkkien ja olkapäiden kolotukset vähenevät tai jopa katoavat kokonaan suihkeen käytön myötä. Suihketta kannattaa kokeilla myös erilaisiin käden ja käsivarren vaivoihin, kuten hiirikäteen sekä golf- ja tenniskyynärpäähän.

Magnesium kipusuihke on tehokas apu vaivoihin

 • Magnesium imeytyy ihon läpi suoraan kudoksiin.
 • Suihketta voi käyttää päivittäin erilaisiin vaivoihin, kuten kolotuksiin, nivelvaivoihin ja muihin kipuihin.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun