Luontaistuotteet.com
Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord

Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord

27,00€

Luotettava ja kliinisesti testattu Prelox® on tarkoitettu muun muassa aikuisten miesten erektiohäiriöiden hoitoon. Prelox® edistää hyvää hapen kuljetusta eri puolille kehoa ja auttaa siten kehoa toimimaan paremmin ja terveellisemmin. Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol®.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  27,00€
  60 tablettia
  0,45 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  27,00€
  60 tablettia
  0,45 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  30,91€
  60 tablettia
  0,515 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  34,49€
  60 tablettia
  0,575 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  36,95€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  59,90€
  140 tablettia
  0,428 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  68,95€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  69,99€
from €27 to €69.99 8
27 Fitnesstukku hinta tuotteelle
27 Fitnesstukku hinta tuotteelle
30.91 Shopping4net hinta tuotteelle
34.49 Aminopörssi hinta tuotteelle
36.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
59.9 Shopping4net hinta tuotteelle
68.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
69.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord hinnan kehitys

Luotettava ja kliinisesti testattu Prelox® on tarkoitettu muun muassa aikuisten miesten erektiohäiriöiden hoitoon. Prelox® edistää hyvää hapen kuljetusta eri puolille kehoa ja auttaa siten kehoa toimimaan paremmin ja terveellisemmin. Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta.

Mitä on Prelox?

Prelox® on patentoitu ja tutkittu valmiste, joka sisältää kahta kliinisesti tutkittua miehen erektion saamista ja ylläpitoa edistävää ainesosaa. Jos seksuaalinen intohimo ja nautinto on alkanut aikaa myöten hiipua, Prelox auttaa saavuttamaan uudelleen sitä vireämpää seksuaalista kykyä, joka teki aiemmin elämästä täydempää. Tämä tuote edistää erityisesti veren virtausta kaikkialla kehossa, joten sen myötä kokonaisterveys ja vireystaso paranevat. Terve verenkierto sukuelinten alueella on avainasemassa seksuaaliseen nautintoon pyrittäessä. Tämä tuote on lisännyt voimakkaasti suosiotaan erityisesti keski-ikäisten ja sitä vanhempien miesten keskuudessa. Prelox voi todella parantaa seksielämää ja vähentää mahdollisesti aiheutuvaa suoritusahdistusta, joka voi tehdä seksiaktista hankalaa vaikeuksista kärsivälle miehelle. Laita loppu toimitusta hankaloittaville suorituspaineille ja saavuta jälleen se nautinnon ja tyydytyksen taso, joita et enää uskonut mahdolliseksi.

Typpioksidi (NO) on tärkeä ainesosa Preloxin ravintolisässä. Typpioksidi laajentaa verisuonia ja sitä kautta vaikuttaa tehokkaasti myös erektion syntymiseen. Seksuaaliselle tyydytykselle on erityisen tärkeää terve verenkierto genitaalialueella. l-Arginine ja Pycnogenol kuuluvat Preloxin patentoituihin ja tutkittuihin ainesosiin. Tällä yhdistelmällä on todella tehokas yhteisvaikutus, ja ne edistävät yhteisvaikutuksena veren virtausta kriittisissä kehon osissa ja myös yleisesti kaikkialla parantaen kehon terveyttä. Prelox tehostaa ja stimuloi verenkiertoa ja veren virtausta ja siten suojelee verisuonia vaurioitumiselta, joita voi tapahtua ikääntymisen seurauksena aivan normaalissa kehon ikääntymisprosessissa. Prolox parantaa kykyä kiihottua, tukee seksuaalista kestävyyttä ja parantaa jo ehkä heikentynyttä nautintoa.

Mieskunto voi heikentyä iästä riippumatta

Mieskunto voi heiketä huomaamatta jopa nuoremmillakin, sillä elämäntavat, työpaineet ja stressi voivat tutkitusti heikentää potenssia. Prelox lisää viriliteettiä ja kestävyyttä, vahvistaen kehon omia luonnollisia toimintoja. Prelox valmiste sisältää kahta merkittävää ainetta, Pycnogenolia ja L-arginiinia. Pycnogenol on valmistettu ranskalaisesta rannikkomännyn tuoreesta kuoresta. Rannikkomännyn kuoresta saatava uute on vahva antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien pääsyn elimistöön. L-arginiini aminohappoa on luonnostaan monissa ravintoaineissa. Prelox lisää lihasmassan muodostumista ja sen myötä kestävyyttä. Typpidioksidi auttaa seksuaalisen vireyden aikaansaamisessa, tehostaa verenkiertoa auttaen miestä saavuttamaan kestävämmän erektion.

L-arginiini ja Pycnogenol ovat tarkoin tutkittuja ja luonnonmukaisia aineita, joita siedetään yleisesti hyvin. Pycnogenol ja L-arginiini toimivat valmisteessa tehokkaana työparina, joilla tiedetään olevan paljon erinomaisia vaikutuksia seksuaaliseen kyvykkyyteen. Euroopassa ja USA:ssa suoritetut kliiniset kokeet osoittavat Prelox valmisteen vahvistavan potenssia. Tutkimuksessa saatiin selville muun muassa, että aamuerektiot lisääntyivät ja erektioiden kesto yleisesti piteni. Prelox on tehokas patentoitu ravintoainevalmiste.

Prolox auttaa saamaan

 • kestävän ja hyvän erektion
 • seksuaalista nautintoa iästä riippumatta
 • terveysvaikutusta koko kehoon
 • Valmiste lisää typpioksidin auttaen verisuonien laajentumista, jolloin erektion saanti ja ylläpito on helpompaa
 • Valmiste on 100% luonnonmukainen

Prelox Phrama Nord ravintoainevalmiste auttaa miehiä luonnonmukaisella tavalla viriiliin rakkauselämään. Sytytä rakkaus täyteen kukoistukseen, niin voit nauttia intiimeistä hetkistä paljon pidempään. Prelox sisältää tehokkaita L-arginiini ja Pycnogenol valmisteita. Prelox valmisteelle on myönnetty patentti sen ensiluokkaisesta kyvystä vahvistaa kehon omia soluja.


 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
2.8 58 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun