Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord

Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord

Valitse

30,91€
232.8
(23)
Luotettava ja kliinisesti testattu Prelox® on tarkoitettu muun muassa aikuisten miesten erektiohäiriöiden hoitoon. Prelox® edistää hyvää hapen kuljetusta eri puolille kehoa ja auttaa siten kehoa toimimaan paremmin ja terveellisemmin. Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol®.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  30,91€
  60 tablettia
  0,52 € / tablettiaa
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  34,49€
  60 tablettia
  0,575 € / tablettiaa
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  37,95€
  60 tablettia
  0,633 € / tablettiaa
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  59,90€
  140 tablettia
  0,428 € / tablettiaa
from €30.91 to €59.9
Prelox erektion parantamiseen, Pharma Nord hinnan kehitys

Luotettava ja kliinisesti testattu Prelox® on tarkoitettu muun muassa aikuisten miesten erektiohäiriöiden hoitoon. Prelox® edistää hyvää hapen kuljetusta eri puolille kehoa ja auttaa siten kehoa toimimaan paremmin ja terveellisemmin. Preloxissa yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta.

Mitä on Prelox?

Prelox® on patentoitu ja tutkittu valmiste, joka sisältää kahta kliinisesti tutkittua miehen erektion saamista ja ylläpitoa edistävää ainesosaa. Jos seksuaalinen intohimo ja nautinto on alkanut aikaa myöten hiipua, Prelox auttaa saavuttamaan uudelleen sitä vireämpää seksuaalista kykyä, joka teki aiemmin elämästä täydempää. Tämä tuote edistää erityisesti veren virtausta kaikkialla kehossa, joten sen myötä kokonaisterveys ja vireystaso paranevat. Terve verenkierto sukuelinten alueella on avainasemassa seksuaaliseen nautintoon pyrittäessä. Tämä tuote on lisännyt voimakkaasti suosiotaan erityisesti keski-ikäisten ja sitä vanhempien miesten keskuudessa. Prelox voi todella parantaa seksielämää ja vähentää mahdollisesti aiheutuvaa suoritusahdistusta, joka voi tehdä seksiaktista hankalaa vaikeuksista kärsivälle miehelle. Laita loppu toimitusta hankaloittaville suorituspaineille ja saavuta jälleen se nautinnon ja tyydytyksen taso, joita et enää uskonut mahdolliseksi.

Typpioksidi (NO) on tärkeä ainesosa Preloxin ravintolisässä. Typpioksidi laajentaa verisuonia ja sitä kautta vaikuttaa tehokkaasti myös erektion syntymiseen. Seksuaaliselle tyydytykselle on erityisen tärkeää terve verenkierto genitaalialueella. l-Arginine ja Pycnogenol kuuluvat Preloxin patentoituihin ja tutkittuihin ainesosiin. Tällä yhdistelmällä on todella tehokas yhteisvaikutus, ja ne edistävät yhteisvaikutuksena veren virtausta kriittisissä kehon osissa ja myös yleisesti kaikkialla parantaen kehon terveyttä. Prelox tehostaa ja stimuloi verenkiertoa ja veren virtausta ja siten suojelee verisuonia vaurioitumiselta, joita voi tapahtua ikääntymisen seurauksena aivan normaalissa kehon ikääntymisprosessissa. Prolox parantaa kykyä kiihottua, tukee seksuaalista kestävyyttä ja parantaa jo ehkä heikentynyttä nautintoa.

Prolox auttaa saamaan

 • kestävän ja hyvän erektion
 • seksuaalista nautintoa iästä riippumatta
 • terveysvaikutusta koko kehoon

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti

Muita tuotteita Erektio- ja potenssituotteet -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun