Luontaistuotteet.com
KP 2000 Total, Bioteekin, bioteekki

KP 2000 Total, Bioteekin, bioteekki

29,74€
KP 2000 Total on todellinen superpakkaus miehiseen hyvinvointiin. Tämä kokonaisvaltaisesti miesten terveyteen vaikuttava ravintolisä auttaa parantamaan erektiota ja täten vaikuttaa positiivisesti seksuaaliseen hyvinvointiin ja parisuhteisiin. Luontainen apu potenssiongelmiin PKP 2000 Total on tutkitusti tehokas, luonnonmukainen apu erektio-ongelmiin. Erektiohäiriöiden taustalla voi olla monia syitä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  29,74€
from €29.74 to €29.74 1
29.74 Aminopörssi hinta tuotteelle

KP 2000 Total on todellinen superpakkaus miehiseen hyvinvointiin. Tämä kokonaisvaltaisesti miesten terveyteen vaikuttava ravintolisä auttaa parantamaan erektiota ja täten vaikuttaa positiivisesti seksuaaliseen hyvinvointiin ja parisuhteisiin.

Luontainen apu potenssiongelmiin

PKP 2000 Total on tutkitusti tehokas, luonnonmukainen apu erektio-ongelmiin. Erektiohäiriöiden taustalla voi olla monia syitä, kuten stressiä, masennusta, ikääntymistä tai hormonaalisia syitä. Ihmiskunnan pitkän historian aikana useiden luonnosta löytyvien aineiden on havaittu vaikuttavan positiivisesti miehiseen kuntoon. Monet näistä aineista on pakattu tehokkaaseen ja turvalliseen pakettiin, joka kulkee nimellä KP 2000 Total. Se on paranneltu versio suositusta KP 2000 -lisäravinteesta. Tuotteessa on mukana mm. arginiinia, joka edistää verenkiertoa erogeenisillä alueilla ja auttaa erektion saavuttamisessa. Muita vaikuttavia aineita ovat erilaiset kasveista peräisin olevat aineet, kuten seksuaalista halua lisäävä damiana. Tuote sisältää myös monia hivenaineita: sinkki ylläpitää normaalia testosteronitasoa ja seleeni edistää siittiöiden normaalia muodostumista. Valmisteen vaikutus on tutkittu Anu Mäkelän toimesta 2007.

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, riittävä lepo ja sopiva määrä liikuntaa ovat terveellisen elämän peruspilarit, jotka vaikuttavat myös erektioon. Fyysisen kunnon lisäksi neurologiset ja psyykkiset tekijät vaikuttavat sen syntyyn. Mikäli syitä erektiohäiriöille ei löydy esimerkiksi masennuksen tai stressin taustalta, voi luontaistuotteen kokeileminen olla paikallaan. KP 2000 Total -valmistetta otetaan yksi tabletti kerrallaan kahdesti päivässä mielellään tyhjään vatsaan. Koska tabletit sisältävät sinkkiä, herkkävatsaisten kannattaa kuitenkin ottaa valmiste aterian yhteydessä. Paras vaikutus saadaan säännöllisellä käytöllä. KP 2000 Total -valmistetta ei suositella käytettäväksi potenssilääkkeiden kanssa eikä silloin, jos käyttäjällä on vakavia sydän- tai verisuonisairauksia.

Tehopakkaus miehiseen hyvinvointiin

 • Sisältää lukuisia tutkitusti tehokkaita aineita
 • Sokeriton, laktoositon, gluteeniton
 • Ei havaittuja sivuvaikutuksia

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun