Luontaistuotteet.com
Maca-Jauhe, CocoVi

Maca-Jauhe, CocoVi

7,99€
CocoVin 100-prosenttisen luomulaatuinen maca-jauhe on superfood, joka antaa energiaa. Aikoinaan jo inkasoturit käyttivät macaa ennen taisteluita saavuttaakseen paremman suorituskyvyn. Maca sopii mainiosti kuntoilijan ravitsemuksen tueksi. Maca antaa vauhtia treeniin ja parantaa suorituskykyä CocoVin maca-jauhe on suosittu superfoodi, jonka erityisesti kuntoilijat ja treenaajat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  7,99€
  300 g
  0,027 € / g
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  21,90€
from €7.99 to €21.9 2
7.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
21.9 Fitnesstukku hinta tuotteelle

CocoVin 100-prosenttisen luomulaatuinen maca-jauhe on superfood, joka antaa energiaa. Aikoinaan jo inkasoturit käyttivät macaa ennen taisteluita saavuttaakseen paremman suorituskyvyn. Maca sopii mainiosti kuntoilijan ravitsemuksen tueksi.

Maca antaa vauhtia treeniin ja parantaa suorituskykyä

CocoVin maca-jauhe on suosittu superfoodi, jonka erityisesti kuntoilijat ja treenaajat ovat ottaneet omakseen energiatasoa parantamaan. Maca vahvistaa suorituskykyä sekä tukee ja lisää jaksamista. Sen sanotaan tuovan lisää aktiivisuutta treenien lisäksi myös lakanoiden väliin. Maca on Perun vuoristossa kasvava sinappikasvi, jonka juurta on käytetty ravintona pitkään. Maca-jauhe on todellinen tehojauhe, joka sisältää muun muassa B1- ja B2-vitamiinia, C-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia, natriumia, kaliumia, kuparia, sinkkiä, rautaa ja mangaania. Lisäksi maca sisältää proteiinia, kuitua, alkaloideja ja aminohappoja. Tuote on gluteeniton, maidoton, lisäaineeton, vegaaninen ja luomulaatuinen.

Voit sekoittaa maca-jauheen esimerkiksi mehun, smoothien, kahvin tai teen joukkoon. Aloita macan käyttö pienellä annoksella (noin yksi teelusikallinen päivässä) ja kasvata annosta vähitellen jopa neljään ruokalusikalliseen vuorokaudessa. Pidä macan käytössä joka kuukausi yhden viikon tauko. Säilytä maca-jauhe jääkaapissa tai huoneenlämmössä tiiviissä rasiassa. Sekoita jauhe esimerkiksi jogurttiin, juomiin tai jälkiruokiin. Päivittäinen suositeltu annos macaa on 4-10 grammaa. Pussi sisältää 300 grammaa maca-jauhetta.

Maca tuo lisää puhtia päivään

 • Parantaa suorituskykyä ja antaa energiaa.
 • Sisältää mm. B1-, B2- ja C-vitamiinia.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun