Green Tea, vihreä tee kapselit

Green Tea, vihreä tee kapselit

10,90€
00.0
(0)
Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa

Vihreällä teellä on tunnetusti useita positiivisia terveysvaikutuksia, ja sitä onkin käytetty tuhansia vuosia. Sen tiedetään parantavan verenkiertoa, ja alentavan kolesterolia. Kaikki eivät kuitenkaan tykkää teen mausta, jolloin kapselit ovat hyvä vaihtoehto. Kapseleilla puhtia treeniin Vihreä tee kapselit ovat oiva ratkaisu, kun haluat.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa
  10,90€
from €10.9 to €10.9
Green Tea, vihreä tee kapselit hinnan kehitys

Vihreällä teellä on tunnetusti useita positiivisia terveysvaikutuksia, ja sitä onkin käytetty tuhansia vuosia. Sen tiedetään parantavan verenkiertoa, ja alentavan kolesterolia. Kaikki eivät kuitenkaan tykkää teen mausta, jolloin kapselit ovat hyvä vaihtoehto.

Kapseleilla puhtia treeniin

Vihreä tee kapselit ovat oiva ratkaisu, kun haluat vihreän teen terveyshyödyt, mutta esimerkiksi aika ei riitä keittelemään teetä. Mitä terveyshyötyjä se sitten tarjoaa? Vihreä tee sisältää antioksidantteja, ja tutkimustulokset kertovat, että vihreästä teestä sekä terveellisestä ruokavaliosta voi olla apua ehkäisemään erilaisia syöpiä. Tutkimusta terveysvaikutuksista tehdään koko ajan lisää, mutta vihreän teen lisääminen monipuolisen ruokavalion tueksi, on hyvä vaihtoehto. Kapselit ovat mauttomia, ja ne ovat helppoja niellä veden kanssa. Annostus vaihtelee 1 - 2 kapselin välillä vuorokaudessa, joten 120 kapselin purkki riittää useammaksi kuukaudeksi. Huomioithan, että tuote voi aiheuttaa unettomuutta kofeiini yliherkillä henkilöillä, vaikkakin se sisältää vähemmän kofeiinia kuin kahvi.

Vihreä tee ei myöskään sisällä kaloreita, joten sitä voi nauttia hyvällä omalla tunnolla. Vihreä tee kapselit voivat olla myös parempi vaihtoehto kuin perinteinen tee, sillä kapselimuodossa vihreä tee on saatu keskitettyä jauhemuotoon, jolloin se myös säilyttää myös ominaisuutensa paremmin. Tilamaalla 120 kapselia vihreää teetä teet tietoisen päätöksen terveellisempää elämää kohta, joten kannattaa tilata jo tänään.

Vihreä tee kapselimuodossa

 • Vihreä tee, painonpudotus, luontaistuote
 • antioxidantti, kofeiini, stimulantti

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 7 €
  Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun