Luontaistuotteet.com
Eskimo-3 Kids kalaöljy lapsille, Eskimo3, Bringwell

Eskimo-3 Kids kalaöljy lapsille, Eskimo3, Bringwell

13,49€
Eskimo-3 Kids kalaöljy on laadukas lapsille suunnattu hyvänmakuinen kalaöljy. Se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, ja se tekee erityisesti hyvää aivotoiminnalle ja silmille sen sisältämän DHA rasvahapon ansiosta. Erityisesti lasten tarpeisiin suunniteltu kalaöljy Eskimo-3 Kids kalaöljy koostuu kehon toiminnalle tärkeistä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  13,49€
  210 ml
  0,064 € / ml
from €13.49 to €13.49 1
13.49 Aminopörssi hinta tuotteelle

Eskimo-3 Kids kalaöljy on laadukas lapsille suunnattu hyvänmakuinen kalaöljy. Se sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, ja se tekee erityisesti hyvää aivotoiminnalle ja silmille sen sisältämän DHA rasvahapon ansiosta.

Erityisesti lasten tarpeisiin suunniteltu kalaöljy

Eskimo-3 Kids kalaöljy koostuu kehon toiminnalle tärkeistä omega 3, -6, -9 rasvahapoista ja D- ja E-vitamiineista. Omega-3 rasvahapot EPA ja DHA tunnetaan niiden roolista kehon optimaalisen toiminnan tukijana, ja tämä koskee myös aivotoimintaa. Koska lasten aivoilla ja hermostojärjestelmällä on erilaiset rasvahappotarpeet lapsen kasvun aikana, on tämä kalaöljy pyritty kehittämään sisältämään juuri oikeassa suhteessa omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja lapsen kasvun tukemiseksi. Omega 3 ja -6 rasvahapoilla on tunnetusti myös mielialaa kohentava vaikutus ja se on yksi tärkeistä näiden rasvahappojen tuottamista eduista. Tuotteen sisältämä D-vitamiini tukee luuston ja lihaksiston normaalia kehitystä ja parantaa luonnollisesti vastustuskykyä. Eskimo-3 Kids kalaöljyä on saatavilla kahdessa herkullisessa maussa - tutti-frutti ja appelsiini ja kumpikin näistä mauista on epäilemättä pikkuväen mieleen.

Eskimo-3 Kids kalaöljy on saanut Friend of The Sea -sertifikaatin, eli sen valmistuksessa on täytetty kaikki vaatimukset, joita ympäristöystävälliselle kalastus- ja tuotantomenetelmien käytölle on asetettu. Eskimo 3 kids kalaöljyn suositeltu päiväannos on yksi teelusikallinen (5ml) ruokailun yhteydessä. Annostelu on sama kaikille 1-12 vuoden iässä oleville lapsille. Valitsitpa mauista kumman tahansa, on varmaa, että Eskimo 3 kids kalaöljy on oikea valinta lapsesi terveyttä edistämään. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei pidä koskaan ylittää ja tulee myös muistaa, ettei ravintolisällä voi korvata terveellistä ja monipuolista ruokavaliota eikä myöskään terveitä elämäntapoja. Avattu pullo tulee säilyttää jääkaapissa ja lasten ulottumattomissa.

Eskimo-3 Kids kalaöljy lapsille, Eskimo3

 • Eskimo-3 Kids kalaöljy neste, 210 ml
 • Ainekset: Kalaöljy, rapsiöljy, aromi, kolekalsiferolaatti (D-vitamiini), hapettumisenestoaine: PUFANOX® [(soijalesitiini), rosmariiniuute, E-vitamiiniyhdistelmä (tokoferoli ja alfa-tokoferooli), askorbylpalmittatti].

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun