Luontaistuotteet.com
Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell

Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell

16,89€
(0)
Eskimo-3 Pure tarjoaa käyttäjälle hyvää tekeviä omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot DHA ja EPA suojelevat sydäntä ja verisuonia. Nauti päivittäin 250 mg luonnollisia EPA ja DHA rasvahappoja. Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell edistää sydämen toimintaa Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli laskee tehokkaasti veren kohonneita.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  16,89€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  23,00€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  24,80€
from €16.89 to €24.8 3
Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell hinnan kehitys

Eskimo-3 Pure tarjoaa käyttäjälle hyvää tekeviä omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot DHA ja EPA suojelevat sydäntä ja verisuonia. Nauti päivittäin 250 mg luonnollisia EPA ja DHA rasvahappoja.

Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell edistää sydämen toimintaa

Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli laskee tehokkaasti veren kohonneita triglyseridipitoisuuksia ehkäisten mahdollisten valtimopaakkujen suurenemista. Kalaöljyn arvellaan vähentävän tehokkaasti myös stressiä, ja sitä kautta estävän muun muassa sydänkohtausten syntymistä. Omega-3-rasvahappojen arvellaan vähentävän myös tulehdusperäisiä sairauksia. Käyttäjälle suositeltava vuorokausiannos on 1 – 3 kapselia nautittuna päivittäin ruokailun yhteydessä, ja Eskimo-3 Pure kalaöljy sisältää juuri elimistön tarvitseman määrän 250 mg EPA ja DHA rasvahappoja. Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, eli ravintolisä ei koskaan korvaa monipuolista, ja tasapainoista ruokavaliota terveellisen elämäntavan yhteydessä. Eskimo-3 Pure on Friend of The Sea -sertifioitu, joka tarkoittaa, että tuote täyttää kaikki ympäristöystävällisten tuotanto- ja kalastusmenetelmien käytön vaatimukset. Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli sopii erinomaisesti myös henkilöille, jotka eivät voi, tai halua pitää osana ruokavaliotaan kalaa tai kalatuotteita.

Kalaöljy osana ruokavaliota vähentää tutkitusti sepelvaltimotaudista johtuvia sydänkuolemia, ja suojaa sydäntä sydäninfarkteilta. EPA ehkäisee merkittävästi myös aivojen vanhenemisesta johtuvia muutoksia, ja ylläpitää erityisesti pitkäkestoista muistia. Omega-3-rasva ehkäisee merkittävästi valtimonkovettumatautia, sekä vähentää erityisesti sydänperäisiä äkkikuolemia. Kalaöljyn tiedetään laskevan tehokkaasti myös pitkään koholla ollutta, tai korkeaa verenpainetta. Tehokkaiden ravintolisien hyöty terveellisten elämäntapojen, ja ruokavalion ohella on viime vuosina tullut yhä tärkeämmäksi. Kohonnut verenpaine vaivaa päivittäin noin puolta miljoonaa suomalaista, joille ainoana hoitona ovat verenpainelääkkeet. Pitkäkestoisena ja pehmeänä hoitokeinona voisikin ajatella ruokavalion muuttamista terveellisemmäksi, liikunnallisen aktiviteetin lisäämistä ja erityisesti ottamalla päivittäiseen käyttöön tärkeät ravintolisät. Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell eivät aiheuta käyttäjälle riippuvuutta, eivätkä sisällä vaarallisia lisäaineita.

Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli alentaa veren kohonneita triglyseridipitoisuuksia

 • Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell tukee tasapainoista ruokavaliota, ja terveitä elämäntapoja
 • Eskimo-3 Pure kalaöljykapseli, Bringwell on nestemäinen hyvin imeytyvä kalaöljy

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun