Luontaistuotteet.com
CocoVi Pakuritee

CocoVi Pakuritee

10,95€
(0)
Pakurikääpä on Suomessa tunnettu jo monien vuosien ajan. Se on erityisesti koivun rungossa viihtyvä lahottajasieni, jolla sanotaan olevan monenlaisia terveysvaikutuksia. Tätä superfoodia käytettiin jo sota-aikana kahvin korvikkeena. Tutustu ja ihastu! Luonnollista elinvoimaa päivään pakuriteestä Pakurikääpä on Suomessa melko yleinen lahottajasieni. Se on väriltään musta ja hiilimäinen ja sen tunnistaakin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  10,95€
from €10.95 to €10.95 1
CocoVi Pakuritee hinnan kehitys

Pakurikääpä on Suomessa tunnettu jo monien vuosien ajan. Se on erityisesti koivun rungossa viihtyvä lahottajasieni, jolla sanotaan olevan monenlaisia terveysvaikutuksia. Tätä superfoodia käytettiin jo sota-aikana kahvin korvikkeena. Tutustu ja ihastu!

Luonnollista elinvoimaa päivään pakuriteestä

Pakurikääpä on Suomessa melko yleinen lahottajasieni. Se on väriltään musta ja hiilimäinen ja sen tunnistaakin helposti. Pakuri ei kuitenkaan varsinaisesti ole kääpä, vaan sienirihmaston aiheuttama kasvannainen puussa. Varsinainen itiöemä muodostuukin puun kuoren alle. Pakurikääpää esiintyy pääsääntöisesti pohjoisen pallonpuoliskomme havumetsävyöhykkeellä. Sitä voidaan koivun lisäksi tavata myös muiden puulajien rungoista, esimerkiksi pihlajasta ja saarnista. Tunnetuin pakuri saadaan kuitenkin koivusta. Pakurikäävästä on moneksi ja se on tullut tunnetuksi sota-aikojen kahvin korvikkeena, "tikka-teenä". Miedon makunsa ansiosta se sopii mukavasti päivittäisiin kahvihetkiin. Pakuriteetä voi maustaa myös esimerkiksi hunajalla.

CocoVi:n pakuritee on pakattu teepusseihin, joita on helppo käyttää. Lisää vain kuuma vesi ja hauduta 3-5 minuuttia. Pakurikääpää on erittäin turvallista käyttää, mutta siinä on muutamia seikkoja, jotka on hyvä tietää ennen käytön aloittamista. Jos olet sieniallergikko, pakuri ei sovi sinulle. Lisäksi pakurin kanssa ei saisi käyttää antibiootteja, penisilliiniä tai suonensisäistä glukoosia, koska ne toimivat antagonisteina eli vastavaikuttajina, jolloin pakurin terveyshyödyt jäävät saamatta.

Hyvä tietää tuotteesta

 • Tuotteen alkuperämaa: Suomi/Venäjä (Siperia)
 • Pakurin sanotaan olevan voimakas adaptogeeni, joka tarkoittaa yrttiä, joka tasoittaa elimistömme toimintaa ilman sivuvaikutuksia.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun